Haasil, 80. epizoda - Ančal i Kabir saznaju istinu o Sariki i Roju, Roj je Ranvirov otac!

Haasil

Haasil, 80. epizoda – Ančal i Kabir saznaju istinu o Sariki i Roju, Roj je Ranvirov otac!

By  | 

Haasil, 80. epizoda – Ančal i Kabir saznaju istinu o Sariki i Roju, Roj je Ranvirov otac!

Prevod: Maya. 🙂

Sarika se sreće sa Rojem, koji joj govori: ,,Sarika, konačno te vidim. Ti očigledno ne mariš za mene. Muž sam ti, a ti se nisi razvela od mene i udala za Đatina Raičanda. A sada je i Đatin umro… Mene si ubila psihički, a njegovu ženu uistinu. Uništila si život svima. Ti si veštica!”

Sarika mu daje novac i naredi mu da ubije Ančal govoreći da je ona kriva za Ranvirovo ludilo. Ode. Kabir i Ančal uspevaju da pobegnu s farme i stižu tu, a Roj im sve ispriča šta je bilo. Oni su iznenađeni. Ančal shvata da joj je sumnja bila tačna, Sarika je želi ubiti i mrzi je zbog novca. Kabir je ljut na Sariku – Sarika mu je ubila majku i lagala ga sve ove godine. Ančal traži još neki dokaz, a sigurna je da će to dobiti od Ranvira lično. Roj posluša njen plan i prihvati to da uradi, jer ga je Kabir potplatio.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *