Haasil, 80. epizoda - Ančal i Kabir saznaju istinu o Sariki i Roju, Roj je Ranvirov otac!

Haasil

Haasil, 80. epizoda – Ančal i Kabir saznaju istinu o Sariki i Roju, Roj je Ranvirov otac!

By  | 

Ranvir dolazi na farmu, zapanjen je videvši da čuvara nema tu i da doktor Agnihorti leži na podu bez svesti. On vidi nekog čoveka koji drži Ančal zarobljenu tu, pita ga ko je i čovek skida masku – to je niko drugi do Roj. Ranvir gleda… Roj mu pusti snimak u kom je Sarika priznala sve i odgovara: ,,Ja sam njen muž iz prvog braka, onaj koga je ona prevarila. Zovem se Roj. I ja sam… ja sam tvoj otac. Otac…”
Ranvir je zapanjen i te reči mu bruje u ušima.

Najava: Ranvir hvata Sariku za ruku besno i izbacuje je iz kuće, pa viče: ,,Ti nisi Sarika Raičand! Odričem te se danas zauvek. Mrzim te, idi!”
Ančal dolazi tu i gleda je.
Bliži se veliko finale serije…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *