Igra sudbine od 330 do 345 epiyode, sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 330 do 345 epiyode, sazetak

By  | 

Igra sudbine od 330 do 345 epiyode, sazetak

Kunal napušta Abhayevu kuću i ne može da veruje da se Siddhi udala. Abhay poziva Richu da dođe i da se uveri da je Siddhi postala njegova žena. Richa odlazi u Kunalovu kuću kako bi obavestila sve da se Siddhi udala. Kunalu se gubi svaki trag i cela porodica kreće u potragu za njim.

Siddhi saznaje da je Kunal nestao i odlazi u potragu za njim kako bi ga vratila njegovoj porodici. Anand ne može da veruje da se njegova majka udala za drugog čoveka. Richa se nada da će sada konačno osvojiti Kunala. Kunal ne zna da se Siddhi udala za Abhaya jer joj je pretio da će ubiti Ananda. Kunal odlučuje dovesti i drugog Ananda u svoju kuću.

Veena saznaje da Kunal i Siddhi imaju još jedno dete. Sulekha organizuje zabavu povodom Siddhinog i Abhayevog venčanja. Kunal upada na Abhayevu i Siddhinu zabavu i traži od njih da mu predaju Ananda. Richa se sukobljava sa Siddhi.

Kunal želi putem suda tražiti starateljstvo nad Anandom. Richa predlaže Abhayu da ga na sudu zastupa njen otac. Thaakral je preduhitrio Kunala i prvi podneo zahtev za starateljstvo nad Kunalovim Anandom. Kunal misli da Siddhi stoji iza svega.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *