Igra sudbine od 330 do 345 epiyode, sazetak - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 330 do 345 epiyode, sazetak

By  | 

Kunalov Anand posećuje Siddhi i traži od nje da odustane od tužbe. Abhay preti da će ubiti njene sinove ukoliko odustane od tužbe. Richa pokušava iskoristiti suđenje kako bi se zbližila s Kunalom. Veena moli Siddhi da odustane od tužbe.
Abhay govori da će ubiti Ananda ukoliko Siddhi bude svedočila u Kunalovu korist. Thaakral poziva Kunala da svedoči. Thaakral pokušava dokazati na sudu da je Kunal kockar i alkoholičar i u tu svrhu poziva Gaurava da svedoči.

Siddhi svedoči u Kunalovu korist i pored Abhayevih pretnji. Abhay traži od Thaakrala da zakaže novo ročište. Anand se zahvaljuje Siddhi što je ispunila svoje obećanje. Thaakral predstavlja lažne dokaze kako bi sudija odredio još jedno ročište. Abhay postaje nasilan prema Siddhi. Kunal dolazi kod Siddhi kako bi je pitao zašto ga je podržala na sudu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *