Ishq Mein Marjawan- Dip prizna Arohi, misleći da je Tara, da voli Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 151. ep. – Dip prizna Arohi, misleći da je Tara, da voli Arohi!

By  | 

Roma je u bolnici kod Arohi. Kada je čula šta se desilo, bila je tako uplašena. Pomislila je da se Arohi vratila. Arohi pita kako misli Arohi. Roma veli da nije ništa, Arohi insistira, poznaje je, ništa ne govori bez razloga. Ako je pomenula Arohi, onda zna nešto. Roma govori da Virat misli da DIp nije ubio Arohi i da je živa. Dip ulazi, nosi otpusni list, mogu voditi Taru kući. Arohi i Roma ga gledaju, on pita zašto ga tako gledaju. Roma se vadi, veli da joj je kćerka u takvom stanju, ne zna šta da radi povodom svojih obaveza. Neka on ode do doktora da potpiše otpusnicu. Dip ode. Arohi u sebi misli da mora da uništi Romu, a sad nova drama. Da li Dip stvarno nije ubio Taru? Da li je živa?
Pritvi govori Vediki da ne želi ništa slušati. Ako se sazna da je ona pokušala ubiti Taru, pa ubiće ih oboje. Neka ide odmah. Vedika ga uvjerava da niko neće saznati, neka ne brine. Pritvi pita kako je tako sigurna. Vedika veli da je provjerila, Tara ne sumnja na nju. Pritvi pita kako sad to zna kad je Tara u bolnici. Vedika potvrdi, išla je kod nje. Tara ne sumnja na nju, a on neka prestane da je tjera jer ona nigdje ne ide. Ode dok je Pritvi doziva.
Dip smjesti Arohi na krevet. Legne i on pored i mazi joj stomak. Arohi slaže grimase. Dip je pogleda i govori da se danas nešto desilo bebi, on bi bio živi mrtvac. Emotivan je, toliko snova ima za bebu. Igraće se zajedno, daće mu svu sreću koju zaslužuje. Želi postati dobar otac. A onoga koji je pokušao da joj naudi neće poštediti, ne zvao se on DIp Rađ Sing.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

  1. Pingback: Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *