Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 152. ep. – Vijest o Romi i nelegitimnoj kćerki je objavljena u novinama!

By  | 

Napomena: Scena  iz prošle epizode (https://turske-serije.net/ishq-mein-marjawan-151-ep-dip-prizna-arohi-misleci-da-je-tara-da-voli-arohi/  ) koja nije prikazana u redovnoj epizodi već u sklopu “Dopehar Ka Tadka” gdje su prikazane isječene scene svih serija ( Nema ih online niti na yt, samo na tv koje mogu gledati samo stanovnici Indije): Virat sa policajcima traga u šumi/džungli za Arohinim tijelom. Nalaze tijelo čije lice je neprepoznatljivo zbog toga što su ga uništile divlje životinje. 
Scena iz ove epizode: Roma je u kuhinji. Vedika dolazi, Roma govori da zna da je njena kćerka, ali Vedika govori da je ona živjela čitav život kao siroče, bez bilo kakvih emocija. Roma se pravi dobra, pomazi je po ramenu oklijevajući, daje joj sok. Kada Vedika ode, Roma se nasmije zlobno i govori da bi joj bolje bilo u sirotištu nego tu.

Epizoda: Arohi govori Dipu da ga poznaje godinama, u očima mu vidi da tuguje za Arohi. Da li je u pravu? Dip kroz suze, tužan, emotivan i očajan potvrdi, govori istinu. Voli Arohi. Nju je volio. Arohi je i sama šokirana. Dip nastavi da mu je ona (Tara) uvijek bila samo odgovornost, dužnost. Virat dolazi i sluša. Dip nastavi da nije uspio ni ispuniti dužnost kako treba. Kroz suze govori da je nikada nije volio, Arohi je i dalje šokirana, suznih očiju.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!