Izgubljena čast – 129, 130, 131 i 132 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 129, 130, 131 i 132 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 129, 130, 131 i 132 epizoda

Izgubljena čast – 129, 130, 131 i 132 epizoda

129. epizoda
Fatmagul saznaje da su Fahretin i Kerim otišli u Bodrum u potrazi za doktorom koji je potpisao lažni nalaz i sama se suočava s njime. Taj će susret za obe strane značiti ponovno oživljavanje uspomena. I dok se Fatmagul suočava s krivcima za svoju noćnu moru, Kerim se pak bori s grižom savesti…

130. epizoda
Perihan pokušava saznati ko je zapravo Lale Gozal i priča koju otkriva šokira je… Kad se sve otkrije, Lale Gozal nekoliko je koraka ispred Rešata Jašarana…Sve se nevolje zaboravljaju na Kerimovu rođendanu i čitava se porodica okuplja u vrtu nove kuće… Do svadbe još preostaje nekoliko dana i Kerim i Fatmagul ubrzavaju pripreme. Kuća u kojoj će zajedno živeti svakoga dana sve više sliči “kući” i to ih oboje veseli. Dok se njih dvoje svakim danom sve više zbližavaju, Mukades misli da su pisma zaboravljena i svakoga dana biva sve mirnija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


131. epizoda
Na strani Jašarana odvija se veliki rasplet. Erdogan biva uhapšen, a pitanje je vremena kada će Selim biti pronađen. Rešat Jašaran bankrotirao je i nakon svih poraza počinje gubiti kontrolu.Fatmagul je uzbuđena zbog venčanja i dovršava svoju venčanicu. Kerim i ona sad su još bliži, uprkos svemu i svakome. Počinju zaboravljati ružne uspomene, no Mustafu ne mogu. Njegova će se senka, čak i iz zatvora, nastaviti nadvijati nad njihovom srećom.

132. epizoda
Tokom vremena provedenog u zatvoru Mustafa se, nakon svih snova o Fatmagul, napokon suočava s istinom. Kad se uveri da će se Fatmagul udati za Kerima, gubi sve nade u budućnost. Kad im Mustafa i iz zatvora uspe prodreti u živote, Kerim i Fatmagul prisiljeni su biti još oprezniji.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *