Izgubljena čast - 36, 37 i 38 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 36, 37 i 38 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 36, 37 i 38 epizoda Izgubljena čast - 36, 37 i 38 epizoda

36. epizoda
Istina koju Fatmagul izgovori u sali za venčanja odjekne kao bomba… Sada je Meltem suočena s najtežom odlukom u životu. Kerim je svestan koliko će se njihovi životi promeniti u toj novonastaloj situaciji… Jašarani misle da će se Fatmagul sigurno hteti osvetiti pa je pokušavaju nagovoriti da napusti kuću. No Fatmagul se više ne boji suočavanja sa svojim neprijateljima. Igra zataškavanja istine napokon je došla kraju… No ni Erdogan ni Rešat Jašaran nemaju nameru predati se.

37. epizoda
Kerimov se strah ostvari, Erdogan jedne noći navali na kuću u kojoj su Kerim i Fatmagul sami. Fatmagul se nakon mnogo meseci po prvi put suoči sa senkama koje su joj potamnile život… Nesvesne događaja koji se odvijaju u Istanbulu, Babica i Mukades u selu se bave prodajom svojih kuća. Babica u poslednji tren shvati da je upala u Munirovu zamku pa se prihvati istine i u potpunosti shvati situaciju. Sada je i Babica saznala istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


38. epizoda
Mustafa od Kerima, osobe koju najviše mrzi, sazna da su istine u koje želi verovati zapravo sastavljene od velikih laži. Sada je jasno i ko su krivci i šta je istina. Kerim je suočen s Mustafom i spreman je žrtvovati čak i vlastiti život da bi zaštitio Fatmagul. Babica je zabrinuta za Kerimov život pa uprkos svim zaprekama odlazi u policiju. Tvrdnje koje iznosi Babica zapanjujuće su ozbiljne. Kada se sazna da je Kerim Mustafi priznao istinu, svi, a osobito Fatmagul, proživljavaju strah i paniku.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *