Izgubljena cast 26,27 i 28 epizoda - Turske-Serije.Net

Izgubljena cast

Izgubljena cast 26,27 i 28 epizoda

By  | 

IZGUBLJENA CAST 26,27 I 28 EPIZODA26 epizoda
Fatmagul je svedok Kerimovog priznanja Babici i doživi veliki šok. Dok to priznanje u Babici pojačava njene nade za budućnost, u Fatmagul ono prvi put dovede u pitanje njeno mišljenje o Kerimu. Jašarani saznaju da je Kerim odustao od odlaska u inostranstvo i taj ih razvoj situacije čini nemirnima. Erdogan je pak postao službeni partner u tvrtki i od prvoga trenutka daje znakove koliko će biti opasan za Rešata Jašarana. Iako je svestan da mržnja u Fatmagulinu srcu nema kraja, Kerim poduzima važe korake da bi nastavio živeti svoj život u Fatmagulinoj blizini. Kerimu najveća potpora dolazi od Babice.

27 epizoda
Fatmagul je pak odlučna da zauvek izbaci Kerima iz svoga života pa se odlučuje rastati. Rešat Jašaran ne želi izgubiti svoj položaj u firmi pa protiv Erdogana odigra najveći adut koji drži u ruci. Ali postoji jedna važna stvar koju Rešat Jašaran nije uzeo u obzir. Mukades želi sprečiti pucanje veza između Fatmagul i Kerima pa ponovno kreće u akciju. Kerimove nade da će u Fatmagulinu životu uspeti stvoriti makar sićušno mesto za sebe gotovo su nestale, ali u neočekivanom trenutku ponovno će se probuditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


28 epizoda
Kerim sazna da je Fatmagul sačuvala oproštajno pismo koje je napisao, što u njemu probudi makar malu nadu. Mukades tu novu situaciju ponovno procijeni svojim adutom. Babica je uznemirena kad sazna da Fatmagul progoni nepoznata žena. Fatmagul to želi sakriti od ukućana, ali Babica ne želi zanemariti oprez pa tu informaciju podeli s Kerimom. Rat za prevlast u porodici Jašaran iz dana u dan sve više raste.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *