Izgubljena cast od 47 do 50 epizode - Turske-Serije.Net

Izgubljena cast

Izgubljena cast od 47 do 50 epizode

By  | 

FatmagulIzgubljena cast
47 epizoda
Mukades počinje maštati o novom životu. Kad ode na sastanak sa Salihom da otkrije njihovu tajnu, nije svesna da je prate. Babica sledi Mukades, jer je uverena da između nje i Rešata Jašarana postoji tajni sporazum. Ono što ugleda šokira je. Ta tajna neće još dugo ostati skrivena. Fatmagul i Kerim užasnuti su kad saznaju tajnu koju je Mukades godinama čuvala. Dok Kerim pokušava smiriti Fatmagul onime što je čuo, nijedno od njih nije svesno da prvi put dele neko iskustvo. Dok Mukades na svoj način Babici pokušava objasniti situaciju, Fatmagul i Kerim svedoče njihovom razgovoru. Fatmagul se ne može pomiriti s činjenicom da njen nećak Murat zapravo nije dete njenog brata i jako je besna na Mukades.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


49  epizoda
Dok Kerim pruža potporu Fatmagul koja ne podnosi Mukadesino lažno ponašanje, njih dvoje nisu svesni da se još više zbližavaju.Kod Jašarana se stvari iz dana u dan komplikuju, a sukob između Rešata Jašarana i Erdogana sve je oštriji i oštriji. Dok se Rešat Jašaran s jedne strane pokušava ponovo domoći aduta koji je prešao u Erdoganove ruke, s druge strane pokušava smiriti Vurala čije je psihičko stanje pod uticajem stresa sve lošije i lošije. Mustafa pak, u trenutku kada je to najmanje očekivao, upada u zamku koju mu je postavio Erdogan.

50 epizoda
Kada Mukades uzme sina Murata i napusti kuću, Rahmi doživi velik udarac. Fatmagul je bespomoćna pred sudbinom koja je zadesila njenog brata, a najveća joj potpora opet dolazi od Kerima. Mukades zna da je krenula putem s kojeg nema povratka i ovoga se puta pred Salihom pojavi zajedno s Muratom. To što je Salihov otac bio svedok toga susreta velika je prilika koja Mukades otvara put. Rahmi ne može podneti sinovu odsutnost i doživi živčani slom pa se Kerim odluči krenuti za Mukades. Fatmagul i Kerim zajedno kreću u akciju za Rahmija i kada stignu do Salihova radnog mesta, saznaju da je on oženjen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *