Izgubljena cast od 51 do 55 epizode - Turske-Serije.Net

Izgubljena cast

Izgubljena cast od 51 do 55 epizode

By  | 

Fatmagul i KerimIzgubljena cast od 51 do 55 epizode

51 epizoda
Fatmagul i Kerim zajedno su da pronađu rešenje situacije u kojoj se našao Rahmi i primećuju da se međusobno sve više zbližavaju. Dok se Fatmagul pokušava držati na distanci, Kerim shvata da više neće moći skrivati svoja osećanja. Kerimov prvi veliki korak prema Fatmagul njihovom će odnosu pružiti jednu sasvim novu dimenziju.

52 epizoda
Kad joj Kerim izjavi ljubav, Fatmagul je potresena, a njen je bes jači od osećaja koje ne može priznati ni samoj sebi. Sve su Kerimove nade ugasle pred Fatmagulinom reakcijom pa se on kaje što ju je svojim priznanjem još više udaljio od sebe. Mukades se vratila kući s Rahmijem i Babicom i, iako je svesna da je njen uticaj u kući nestao, očajnički pokušava držati glavu gore.Kad na videlo izađe istina o Lemaninoj i Munirovoj vezi, u taboru Jašarana vlada velika napetost. Rešat Jašaran besan je na Munira, jer se osramotio pred Melteminom porodico. Ta situacija postaje dobra prilika koju će Erdogan okrenuti u svoju korist…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


53 epizoda
Vuralov bes prema Erdoganu, koji ga ne ostavlja samog, postaje novo oružje koje će on upotrebiti protiv Rešata Jašarana. Ali kada Vural sazna Erdoganove nove planove vezane uz Kerima, to se oružje okrene protiv njega. Vural neće ostati promatrač, ali ta će nova situacija postati velika prepreka malim koracima koje Kerim i Fatmagul preduzimaju kako bi premostili jaz koji ih deli.

54 epizoda
Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu verovati. Uprkos svim ružnim događajima i tome što je Kerima videla u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život… Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret.

55 epizoda
Ukućani su pak uzbuđeni zbog večere koja je u planu. To je istovremeno  Kerimova i Fatmagulina prva zajednička odluka, to će biti njihova prvaporodicna  večera. Ta je večera vrlo važan korak u procesu Fatmagulinog oporavka.Ali oni koji sede za stolom ne znaju šta je Fatmagul toga dana doživela.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *