Kako vreme prolazi - druga sezona - od 162 do 182 epizode!

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 162 do 182 epizode!

By  | 

Kako vreme prolazi - druga sezona - od 162 do 182 epizode!

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 162 do 182 epizode!

163. epizoda 

Ajlin odlazi u bolnicu da uradi neophodne analize. U isto vreme u bolnici će se zateći Karolin koja odlučuje da sazna od čega boluje Alijeva ćerka. Džemile saznaje od advokata da će se Selma pojaviti na ročištu u sudu kako bi joj se oduzela sposobnost da samostalno donosi odluke. Odlučuje da ode do suda i da svojoj prijateljici pomogne da se iščupa iz kandži opasnog Kenana koji bi se na taj način dokopao njene imovine. U momentu kada Kenan ode i ostavi svog vernog prijatelja da netremice motri na Selmu, Džemile hvata trenutak njegove nepažnje i kidnapuje Selmu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


164. epizoda 

Ahmet saznaje da Berin namerava da povuče zahtev za razvod braka i presreće je na putu prema sudu u nadi da će to sprečiti. Ajlin prihvata poziv doktora Tarika da izađu na večeru u organizaciji bolnice iako joj predočava da će tamo biti i Soner. Kenan sumnja da je Džemile kidnapovala Selmu i dolazi u njenu kuću. Ali saznaje da su svi dokumenti u vezi plovidbe u Kenanovoj kancelariji. Odlučuje da istraži šta sve krije njegova kancelarija i nailazi na papire koji će ga šokirati.

165. epizoda

Ajlin stiže na zabavu s namero da se susretne sa Sonerom. Čim je ugleda Gujal sluti da situacija izmiče kontroli. Ovog puta Ajlin je ta koja je naumila da ponizi svoju ljubav pred novom devojkom. Na osnovu Selminog buncanja, Džemile je sigurna da ju je Kenan drogirao lekovima. Na drugoj strani, Karolin čuje da je Selma skrivena u Džemilinoj kući, ali ovu važnu informaciju ne želi da proda Kenanu za male pare. Kenan odvodi policiju u Džemilinu kuću sa nalogom za pretres, ali pred vratima nailazi na Alija koji će mu se suprotstaviti.

166. epizoda

Policija konačno upada u Džemilinu kuću i započinje pretragu. Selma je skrivena u jednoj sobi sa malim Osmanom i Džemile strepi da će uskoro biti otrivena. Ipak, dešava se nešto što niko nije mogao da pretpostavi. Soner presreće doktora Tarika pred bolnicom i moli ga da se nađu nasamo da bi razgovarali o Ajlin. Hakan je nesrećan što Berin ne prihvata njegovu nežnost, i odlučuje da spava u drugoj sobi.

167. epizoda 

Odnosi između Alija i Kenana postaju sve napetiji, ali ovog puta Ali drži adute u svojim rukama i ucenjuje Kenana. Međutim, situacija se menja munjevitom brzinom, Karoliln uspeva da se dočepa ključa ormana u kome je Ali ostavio poverljiva dokumenta i shvata da je ona sada ponovo gospodarica igre. Na saslušanju, dečak svedok ponoviće da je Nihal ubila muža I da je to učinila da bi odbranila Metea. Ali kada Nihal budu vraćali u zatvor doživeće saobraćajnu nesreću.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *