Kasautii Zindagii Kay – 106. epizoda - Anurag sklopi dogovor sa Komolikom!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 106. epizoda – Anurag sklopi dogovor sa Komolikom!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 106. epizoda – Anurag sklopi dogovor sa Komolikom!
Prerna grli Anuraga u preklinje ga da joj spasi oca. Anuragu je jako teško, uverava je da će sve da sredi. On potom ode kod Komolike. Pita je može li da im dovede tog specijalistu iz Londona. Komo je prezadovoljna jer je Anurag sada u njenoj milosti. Kaže mu kako je Moloj pre saobraćajke dolazio kod njenog oca. Anurag je začuđen. Ova mu kaže da je firma Basuovih u velikim dugovima i da im je kuća pod hipotekom. Njen otac je voljan da pomogne Moloju tako što će mu dodeliti veliki vladin projekat. Međutim, stavio je pred Moloja mali uslov zauzvrat – da se on i ona venčaju. Njen otac želi taj brak. Anurag je u neverici. Komo mu kaže da je u njenom vlasništvu takođe i Prernina kuća – ima papire. Anurag ne pristaje na taj uslov, te joj na odlasku kaže da će on sam sve da sredi. U bolnici, on od uplakane sestre sazna da deonice firme vrtoglavo padaju. Prerna je takođe pod stresom i priča mu kako njena majka danima ništa ne jede. Doktor kaže Anuragu da lekovi ne deluju na Moloja i da mu je stanje kritično. Mohini je to čula i slomljena je. Anurag oseća da nema izbora, te nazove Komo. Ona dođe u bolnicu, a onda nazove oca i ubedi ga da preda vladin projekat Basuovima, uveravajući ga da će i oni da imaju profit od toga. Anurag joj zahvali. Kraj epizode
Disclaimer: we don’t own the picture, credit goes to the maker.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *