Kasautii Zindagii Kay – 125. epizoda – Prerna planira da pokvari Komolikin medeni mesec!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 125. epizoda – Prerna planira da pokvari Komolikin medeni mesec!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 125. epizoda – Prerna planira da pokvari Komolikin medeni mesec!
Komo besno zgrabi svoj telefon kako bi pozvala oca i zamolila ga da se pozabavi Prernom. Međutim, Anurag joj uzme telefon i pita zar je tako brzo izgubila bitku. Kaže joj da sama treba da bije svoje bitke i da je on uz nju. Komo se obraduje i počne se pakovati za medeni mesec.
Šivani dobija anoniman poziv i zabrinuta je. Narednog jutra, kad ode na pijac, primeti da je neki tip sa kapuljačom prati. Pokuša da pobegne, ali je ovaj uhvati. Ispostavi se da je u pitanju Ronit. On joj izjavi ljubav, ali mu ova odbrusi da ga više ne voli. Traži mu da ode.
Komo i Anurag treba da krenu na medeni mesec. Komo se pita zašto li Prerna nije uradila ništa da je zaustavi da ne ode na medeni mesec te ode da je potraži i naruga joj se. Komo i Anurag se iznenade kad ugledaju Prernu kako stoji kraj nepoznatog auta ispred kuće. Prerna im svima kaže da je vozač javio da je bolestan i da je poslao drugog vozača da odveze Komo i Anuraga na medeni mesec. Mohini odmah nazove da proveri i ispostavi se da je istina. Komo i Anurag sednu u kola i odu. Prerna razmišlja kako će i u putu i na medenom mesecu da razmišljaju o njoj. Komo razmišlja o Prerni. Auto se iznenada pokvari. Vozač zamoli Komo i Anuraga da poguraju kola, on ne može, povređena mu je ruka. Komo gura kola. Vozač krišom snima ovo i šalje Prerni. Kraj epizode
.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *