Kasautii Zindagii Kay 178. epizoda! Komolika pada sa terase!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 178. epizoda! Komolika pada sa terase!

By  | 

Komolika hvata Prernu za vrat i pokuša da je zadavi. Ona želi njenu smrt i pokuša da je gurne sa terase. Prerna se hvata za ogradu i doziva Anuraga. Komolika pokušava da je odgurne. Anurag je zauzet sa gostima na zabavi. Istrči kad čuje Prernim glas i vidi je kako visi sa terase. On gura Komoliku i spašava Prernu.
Komolika ne može da ih gleda zajedno, pa pokuša oboje da ih gurne, ali umesto da gurne njih, haljina joj sklizne i ona pada. Anurag je hvata za ruku. Komolika misli da je Anurag i dalje voli.Komolika mu kaže da je Anurag bar jednom obratio pažnju na nju, nikad se za njega ne bi udala. Ali njegovo ignorisanje je postalo njeno očajanje. Komolika ga ugrize za ruku i pada sa zgrade u reku. Anurag i Prerna su šokirani.
Anurag trči dole i govori da je Komolika pala u reku i da ne ume da pliva. Anurag skače u reku. S druge strane, Komolikin otac je u bekstvu sa svojim sinom. Ronit ne želi da sledi svog oca. Ronit dobija poziv od policije i sazna da je Komolika pobegla.
Prerna nalazi Komolikinu odeću koja pluta. Policija stiže sa spasilačkom posadom. Oni skaču u reku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *