Kasautii Zindagii Kay – 309. epizoda - Prerna i Šivani špijuniraju Ronita!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 309. epizoda – Prerna i Šivani špijuniraju Ronita!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 309. epizoda – Prerna i Šivani špijuniraju Ronita!
Komolika zvoca zbog bliskosti Prerne i Anuraga. Spremna je da ubije i Prernu i njeno nerođeno dete ako se ne bude držala podalje od njega. Šivani govori Prerni da zna Ronitovu adresu stanovanja, tako da njih dve planiraju da uđu u njegovu kuću, istraže malo kako bi nekim dokazima potvrdile svoje sumnje u vezi Sonalike/Komolike. Uspevaju da odvuku pažnju Ronitu, i krenu uzeti njegov telefon koji je unutra. Ronit je nešto zaboravio, vrati se unutra da pokupi. On ih umalo ugleda, srećom uspevaju da se sakriju na vreme.
Anurag traži od Komolike neki važan fajl. Ona ga potraži. Prerna i Šivani su pratile Ronita koji je došao da poseti roditelje buduće mlade. Saznaju da Sonalika jeste Ronitova sestra. Prernu ubrzo nazove Anurag koji se raspita o njenom zdravlju i nudi se da pomogne kad god zatreba. Kraj epizode
Picture source: timesofindia.indiatimes.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *