Kasautii Zindagii Kay – 382. epizoda – Prerna stiže u Indiju!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 382. epizoda – Prerna stiže u Indiju!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 382. epizoda – Prerna stiže u Indiju!
Mohini obavesti Anuraga, Niveditu i Košika (Anurag je Košikov ujak) da im tog dana dolazi Raki iz Kanade (ona je Košikova majka, a Anuragova sestra). Neka je odvede direktno u “pandal”, sve je sređeno. Komo se smeška. Anurag pecka Komo da ona to hoće da pokaže Raki svoj status u kući.
Anurag ugleda par kako se venčava u hramu pa se seti Prerne.
Prerna je sa Kuki u avionu.
Anurag razmišlja kako ne može dati Komo pravo na sindur. Njegova priča sa Prernom je nedovršena.
Košik se pita zašto Anurag stalno iznalazi razloge da bude van kuće.
Prerna sve vreme razmišlja kako će se osvetiti i ogorčena je. I ona i Anurag su sada na aerodromu. Kao da osećaju jedno drugo. Ona prođe blizu Anuraga. Anurag se okreće. Košik mu prilazi. Kuki traži Prernu, a i izgubila je prtljag.
Anurag poželi dobrodošlicu svojoj sestri, Raki. Zagrle se. Raki pita za Košika, da li mu smeta? Anurag veli da je ponekad smetalo, ali se on ume izboriti sa njim. Ne ceni vreme, ali će naučiti. On mu je miljenik. Raki shvati da prtljag kod nje zapravo nije njen. Anurag se štrecne kad na koferu pročita ime Prerna.
Košik greškom zagrli Kuki, pa se njih dvoje raspravljaju.
Kuki uzme Prernin prtljag od Raki, a njoj vrati njen. Anurag se oseća čudno, osetio je Prernino prisustvo… Ali kako, ona je otišla… Kraj epizode
Note: we don*t own the pictures, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *