Ko sam padne ne plače - 2. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 2. epizoda

By  | 

Ko sam padne ne plače – 2. epizoda
Alize priđe ocu i Sinem. Njen otac je kobajagi baš prijatno iznenađen što ih vidi, zove ih da uđu unutra. Alize pita Sinem šta kaže, slaže li se da uđu. Namerno pokaže prsten koji joj je Serkan maločas ponudio, na ruci joj je. Serkan je kasnije zavitlava u autu da ima brze ruke. Alize mu pokaže magičan trik. Usput staju na pijaci, Serkan je vodi iako Alize baš i nije navikla na takva mesta. Počne da joj bira haljine, ona se čak povremeno nasmeje.
Alize namerno uništi kosu Serkanovoj sestri, i on ovo otkrije. Tera je da izvini, ali ona govori da će to učiniti pod uslovom da on ispriča porodici da je otpušten. Serkan je primoran da je pusti.
Serkan ujutru pokuša da otvori vrata Alizine sobe, i kako skoro razvali vrata, razbije mu se staklena nagrada koja je na stolu kojim je Alize zabarikadirala ulaz u sobu. On poludi, na kraju će ga izludeti. Alize ne razume šta mu je pobogu, imaju u hotelu, može mu napraviti istu takvu nagradu samo da ovoga puta piše šampion Turske.
Alize navodno mora da stažira u hotelu, a Serkan primeti da joj piše Alp kog je izudarao. Preti joj da mu se izvini inače će srediti da je njegova sestra samo tako uposli. Alize se jedva izvini. Nešto kasnije ide za njom i ponovo prave dogovor. On ne želi da se ona viđa sa Alpom i nema provoda više kao u stara dobra vremena, posle stažiranja pravac kući. Samo tako njeni prijatelji iz visokog društva neće saznati da je udata za njega, kao što i želi.
Nastaje haos kada majstor kaže Serkanovoj sestri da je Alize devojka koja je dala izjavu za Serkana u policiji. Tu se pojave Alp i Alizina prijateljica koji su u šoku kada je vide sa Serkanom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *