Ko sam padne ne plače - 25. i 26. epizoda!

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 25. i 26. epizoda!

By  | 

25: Prošao je šesti mjesec braka Alize i Serkana. Serkan planira medeni mjesec kako bi bio sam s Alize. S druge strane, Alize ima jake razloge da ne ode na taj medeni mjesec i da ne bude sama sa Serkanom. Te razloge dijeli samo sa Sinem
 koja je počela stvarati probleme s Alize kao i prije, daje joj nekoliko vlastitih savjeta, ali Alize i dalje nije uvjerena i provodi vlastiti plan u djelo. Serkana u Šapanči čeka veliko iznenađenje.

Međutim, s druge strane postoji neko drugi ko ima sasvim drugačije planove za bračni par Alize-Serkan. Mesut je upleo Yeliz da raskine brak i traži od nje da poduzme korake u tom pravcu.

26: Pitanje je da li je Serkan saznao da Yeliz namjerava učiniti tako nešto i rekao sve Alize. Serkan i Alize svaki dan uživaju u svojoj sreći. Nurettin i Mesut još uvijek nisu pronašli Esmu i Sinem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *