Ljubav na silu epizoda 82 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 82

By  | 

Ljubav na silu epizoda 82: Dživan pita Dilan šta će biti sa njima. Ona odgovara da ne zna. Ahuzar i Nizar razgovaraju. Nizar se pravda za svoje postupke Resulovim dolaskom. Nizar obećava Ahuzar da će joj dovesti Benu. Ahuzar kaže da će jedino u tom slučaju odustati od razvoda. Hasam kaže da je lepo videti obe porodice na ukupu i u miru. Dživan priznaje pred svima da je Dilan bila u pravu i da je on mislio isto tako.

Hasan u prisustvu dveju porodica prosi Dilan za svoga sina Dživana. Azam pristaje na to. Zilan zahteva od Hazara da svira klavir, želi da svira za njenu sestru Dilan i Dživana. Slušajući zvuke predivne melodije Zilan se oseća posebno. Dživan priznaje Hazaru da se do juče osećao mrzovoljno a danas je već u svadbenom odelu. Dilan je jako uzbudjena i govori Zilan da Resul ne zna ništa o njenom venčanju.

Halali zove Nizara i kaže da nažalost nema dobre vesti za njega. Nizar nije spreman da to čuje do kraja i spušta slušalicu. Malo pre sklapanja braka izmedju Dilan i Dživana u salu ulazi naoružani Resul. On govori da je ovaj brak zabranjen i da ne može biti sklopljen. Dživan se protivi tome i govori da će brak biti sklopljen hteo do Resul ili ne. Azam govori Resulu da je krvna osveta završena sa ovim brakom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Halali obaveštava Nizara da su se Benu i Jusuf udavili. Nizar plače i veruje da je to laž. Resul je očajan i govori da su svi protiv njega, i majka i otac i žena. Drži se svog stava da neće dati svoju sestru najvećim neprijateljima. Uprkos teme, venčanje se nastavlja. Nizar je očajan i govori da je on Benu poslao u smrt. Berin kaže da ovaj brak možda nije trebalo biti sklopljen, sa bojazni da to ne dovede do tragičnih dogadjaja.

Zilan misli da može zaustaviti Resula, medjutim, Hazar joj to ne dozvoljava. Resul je tužan zato što su mu uzeli jednu sestru i saopštava da im drugu neće dati. Dživan pred svima govori da on sa Dilan odlazi. Doneli su odluku da odu u Ameriku kod Asje. Dživan kaže da su sigurni u to i da će njihov odlazak biti privremen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *