Ljubav na silu epizoda 85 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 85

By  | 

Ljubav na silu epizoda 85: Zilan želi sama da ode u bolnicu na terapiju. Hazar to ne prihvata i govori da će je on otpratiti. Zbog neobičnog ponašanja Zilan, Hasan daje predlog da svi porodično popričaju sa njom. Zilan saopštava Hazaru, u prisustvu Ruje i Džesura, da ide svojoj kući. Hazar se ne slaže sa tim ali uprkos tome, Zilan ipak odlazi. Azam pita Zilan gde je Hazar. Dobija odgovor da on nije došao sa njom.

Zilan saopštava Hasanu i Sultan da želi razvod. Otac na to odgovara da ona nije pri sebi i odbija da se složi sa njenom odlukom, da ona mora da se vrati svome mužu, tamo gde joj je mesto. Ljut je na Zilan i naredjuje Dželalu da odvede Zilan kući i preda je Hazaru. Azam zove Hazara i obaveštava ga o odluci Zilan o razvodu.

Ahuzar odlazi u šetnju sa Nizarovom sestrom. Dobija telefonski poziv od devojke koja se predstavlja kao njena ćerka Benu. U kuću Hasana dolazi psihijatar kako bi razgovarao sa Zilan. Zilan je suprotnog mišljenja od Hazara i njegove porodice i odbija saradnju sa psihijatrom. Hazar razgovara sa Rujom. Ona mu daje savete kako da postupa sa Zilan, govori da se u ovim trenucima mora ophoditi prema njoj kao pravi muškarac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ahuzar donosi odluku da ode kod svoje ćerke Benu. Resul zove Hasana. Traži od njega da mu pred Nizara i govori da ako to ne učini, odaće njegovu tajnu. Hazar nasilno ulazi u sobu kod Zilan. Berin je iznenadjena ovim Hazarovim postupkom i govori da mu to ne priliči. Hazar uzima Zilan za ruku i odvodi je tamo gde je niko neće naći. Hasan je zabrinut i zove ih telefonom, medjutim, oni se ne javljaju.

Potom zove i Azama. Pita ga da li su Zilan i Hazar kod njega na šta dobija negativan odgovor. Hazar odvodi Zilan u njihovu novu kuću. Govori joj da će tu sami živeti i rešavati svoje probleme. Zilan idalje insistira da želi razvod dok Hazar na to ne pristaje. Zilan govori Hazaru da oni nikada ne mogu biti porodica i da se on vrati Ardi, a nju pusti da nestane iz njegovog života.

Zilan je uporna i moli Hazara da je pusti da ode na šta on ne pristaje. Hazar se vraća u kuću svojih roditelja. Govori da je Zilan dobro i da je u njihovoj novoj kući. Hazar želi da objasni roditeljima razlog njihovog odlaska iz kuće i želi da ga oni razumeju. Berin i Hasan nisu u mogućnosti da razumeju njegovu reakciju jer smatraju da se nisu loše ponašali prema Zilan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *