Ljubav na silu epizoda 84 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 84

By  | 

Hazar govori da je razvod nemoguć. Zilan je uporna i ne odustaje od svoje namere. Halali pred Ahuzar govori da je Benu živa i daje joj pismo i lančić od ćerke. Azam je ljut na Resula i govori da se njega stidi. Otac govori Dželalu da zove policiju kako bi Resul otišao u zatvor. Azam je ljut i ne želi da ga Resul zove ocem. Videvši Hazar i Zilan neraspoložene Džesur i Ruja shvataju da se nešto dešava.

Ahuzar priča Nizaru kako je teško podnela sve dogadjaje u vezi njihove ćerke Benu. Ahuzar je ubedjena da je Benu živa i da će im se, jednoga dana, vratiti. Resul moli Azama da ga ne preda policiji. Zilan saopštava Ruji da želi razvod braka. Nizarova sestra govori da smrt Benu, za Ahuzar mora ostati tajna.

Resul govori supruzi da odu negde daleko, da ovakav život ne vodi ničemu i da će odustati od osvete. Ahuzar govori Nizaru, s obzirom da je pronašao njihovu ćerku Benu, ona će odustati od razvoda. Hasan je radostan i saopštava Zilan i Hazaru da je Beni živa i da su se Nizar i Ahuzar pomirli. Džesur govori roditeljima da se Zilan i Hazar razvode. Berin je ovim iznenadjena i pita kako se to iznenada dogodilo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džesur misli da će Zilan odustati od razvoda. Ahuzar pita Nizara da li će njihovu ćerku Benu dati Jusufu, on obećava da hoće. Ahuzar je srećna što je njena Benu živa, ne sluteći da je to laž. U kuću Azama, po njegovom pozivu, dolazi policija. Najmladji brat Kavi, pred policijom i ocem saopštava, da je on pustio Resula da pobegne. Ahuzar i Nizar odlaze u restoran kako bi proslavili radosnu vest u vezi saznanja da je Benu živa.

Ahuzar posmatra Nizara i pita se zbog čega na njegovom licu nema smeha. Hazar odlazi kod Burdžu. U medjuvremenu, Ruja odvraća Zilan od razvoda. Kavi prihvata svaku očevu kaznu zbog načinjene greške. Hazar drži u naručju malog Ardu. Burdžu je uprona i želi da čuje od Hazara šta ga muči. Ahuzar pita Nizara zašto plače, on odgovara da su to suze radosnice.

Burdžu je slomljena Hazarovom pričom i plače na ramenu svoje prijateljice Sere.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *