Ljubav i novac-Uvod u seriju!

Ljubav i novac - Kara Para Ask

Ljubav i novac-Uvod u seriju!

By  | 

karaparaaskLjubav i novac-Uvod u seriju!

Ömer je tridesetogodišnjak, najmlađi sin u porodici koja se iz Hataya doselila u Istanbul. Njegov otac Burhan ubjen  je kad je Ömer imao devet godina. Burhanov ubica nikad nije pronađen i slučaj je ostao nerešen. Njihova majka Elvan želi da radi kao čistačica kako bi mogla podizati decu, ali Hüseyin joj ne dopušta. On se smatra odgovornim za porodicu i ponaša se poput oca. Zanemaruje svoju mladost i svoje želje i vrlo rano sazreva. I Ömer zna koliko je njegov brat predan i koliko se trudi i odrasta diveći se bratu. U svom bratu vidi oca koga je rano izgubio i voli ga kao oca. Ömer je odrastao u intelegtualnog i okretnog mladića. Domišljat je i voli koketirati. Ömer ne voli novac i smatra da je novac sredstvo, a ne cilj. Ömer dobija želju da postane policajac jer ubica njegovog oca nikad nije pronadjen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ömer učestvuje u akciji u Vanu kao policijski kapetan i postaje jako uspešan kada uhvati kriminalce. Elif  je dizajnerka nakita i gleda te vesti na televiziji dok se sprema za povratak iz Rima u Istanbul. Najbolja prijateljica je dočeka u Istanbulu. Ömer uzima slobodno i sastane se sa svojom devojkom Sibel za koju će se veriti za dva dana. Uveče Omer ide u glavnu policijsku stanicu kako bi se sastao sa najboljim prijateljem. U medjuvremenu Elifina prijateljica Bahar je odvede na žurku iznenadjenja povodom rodjendana. Elifin otac joj pokaže poklon, trgovinu nakitom u Istanbulu. Elifin otac kaže da se mora vratiti u kancelariju kasno. U 3 sata ujutru u glavnoj policijskoj stanici dolazi prijava ubistva. Omer i prijatelj odlaze na mesto zločina. Vide Elifinog oca Ahmeta na vozačevom mestu, a na suvozačevom Ömerovu voljenu – Sibel!

Serija je puna zapleta, obrta, tajni, misterije, akcije,a kasnije i ljubavi. Uskoro se emituje na rtv Pink, da li ćete je pratiti? 🙂

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *