Lockdown Ki Love Story – 113. ep. – Nutan se izvini Sonam, Milky izbaci Jaiswalove iz kuće!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 113. ep. – Nutan se izvini Sonam, Milky izbaci Jaiswalove iz kuće!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 113. ep. – Nutan se izvini Sonam, Milky izbaci Jaiswalove iz kuće!

Sonam uspe da spasi Dhruva od napadača koji potom pobegne. Milky dođe tu i misli da je Dhruv mrtav. Ona pozove porodicu tu i kaže im da je Sonam ubila njenog muža. Dhruv se osvesti i kaže da Sonam nije ništa uradila, već da su ga Milky i njena majka vezale za stolicu i pokušale da ga ubiju jer je video njihova lica. Nutan traži da pozovu policiju i kaže Milky da se ona (Nutan) okrenula protiv svoje porodice i učinila je svojom snajom, ali ona je pokušala da ubije njenog sina. Zbog toga će ona i njena mama u zatvor. Pokuša da je ošamari, ali joj Milky zadrži ruku pa je gurne. Sonam pridrži Nutan. Milky zapreti da će tužiti Dhruva ako policija dođe. Sonam je odlučna da će platiti za sve što je uradila, svi će svedočiti protiv nje. Milky pocepa odeću i zapreti da će optužiti Dhruva za pokušaj silovanja. Pre nje će Dhruv u zatvor. Sonam pokuša da pozove policiju, ali je Nutan zaustavi i zamoli je da ne radi to, samo će Dhruv još više patiti. Sonam kaže policiji da oslobode njenog oca jer su pronašli Dhruva. Nutan i Sheetal izbace Milky iz kuće.
Sonam se sprema da ode. Nutan joj se izvini i kaže da je shvatila svoju grešku. Od sad će Sonam živeti sa njima. Ona zagrli Dhruva i Sonam.
Milky dođe tu sa svojom majkom i svojim ljudima. Ona zatraži od porodice da napuste kuću jer je sad ta kuća njena i pokaže im papire na kojima je Dhruvov potpis. U sećanju prikažu kako je Milky dala Dhruvu da se potpiše na prazan papir. Milkyni ljudi na silu izbace porodicu iz kuće.
Porodica odluči da budu u blizini kuće. Nutan kaže da neće dozvoliti da Milky pobedi. Pratap i Subhadra dođu tu i traže od Sonam da pođe sa njima u Mumbaj. Nutan kaže da je Sonam njihova odgovornost i izvini im se za sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Milky opeče Dhruva vrelom kašikom. Dhruv vrišti. Ona zapreti da će ubiti Nutan i Sonam ako je ne bude slušao.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *