Lockdown Ki Love Story – 116. ep. – Milky uceni Nutan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 116. ep. – Milky uceni Nutan!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 116. ep. – Milky uceni Nutan!

U sećanju prikažu da je Sonam tražila od Ankite da pred Milky glumi da se svađa sa njom. Potom je Ankita snimila kako Milky pretila Dhruvu. U sadašnjosti, Sonam traži da pozovu policiju. Milky pokaže video na kom Dhruv stavlja svoj telefon u kupatilo i kaže da je njegovim telefonom snimila kako se Ankita kupa. Zapreti da će ga postaviti na internet i svaliti krivicu na Dhruva. Porodica je šokirana. Milky i Dheeraj traže od Sonam da obriše video. Milky odluči da ih kazni, uzeće i Ankitu za slugu.
Nutan odluči da pred svetom “Lohri” vatrom prihvati Sonam i da joj pruži svo poštovanje koje zaslužuje. Sonam je kroz suze zagrli.
Sheetal moli Milky da joj oprosti i da je uzme na svoju stranu. Milky pristane, ali kaže da mora da dokaže da je na njenoj strani. Sheetal joj ispriča da Nutan planira da Dhruv i Sonam zapale vatru. Milky je odlučna da neće dozvoliti da Nutan prihvati Sonam, ona će da zapali vatru sa Dhruvom jer je ona njegova žena. Njih dve se rukuju.
Milky kaže Nutan da će proslaviti Lohri sa Dhruvom. Nutan odbije da pođe sa njom, ali je Milky uceni.
Sonam dođe kod roditelja i kaže da je Nutan rekla da će je prihvatiti za Lohri proslavu. To je veliki dan za nju i moli ih da dođu. Subhadra je srećna. Pratap odbije da slavi sa ljudima koji su ga poslali u zatvor. Sonam ga moli da zaboravi sve i da krenu ispočetka. Subhadra podrži Sonam. Pratap pristane na kraju.
Milky zapreti Nutan da će povrediti Dhruva. Sonam dođe sa roditeljima i šokira se ugledavši porodicu sa Milky. Sheetal joj kaže da je došlo do promene plana – Nutan želi da Milky i Dhruv zapale vatru. Porodice počnu da se svađaju. Milky i Sheetal uživaju u ovome.
Sheetal donese vatru. U sećanju prikažu kako Sheetal kaže da želi da ispravi svoje greške. U sadašnjosti, Sheetal zapreti Milky.

Gledaćete: Milky zapali Nutaninu maramu dok ova spava, a potom zapreti Dhruvu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno