Lockdown Ki Love Story – 119. ep. – Sonam na prevaru vrati kuću od Milky!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 119. ep. – Sonam na prevaru vrati kuću od Milky!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 119. ep. – Sonam na prevaru vrati kuću od Milky!

Milky laže mladoženjinu porodicu da joj je otac na samrti pa želi da se uda pre njegove smrti. Mladoženjina porodica na odlasku kaže da će je obavestiti telefonom o odluci.
Milky posećuje doktora koji joj saopšti da njeno srce ima defekt i da joj treba novo, ali na transplataciju će morati da sačeka 6 meseci ili može sama da nađe donora tako što će dobiti pristanak neke osobe i posle smrti uzeti njeno/njegovo srce, ali to će je skupo izaći.
Milky čuje kako ljudi iz vlade govore Nutan kako će srušiti njenu kuću jer će tu izgraditi put. Dobiće naknadu za to, neka mu daju papire kuće. Sheetal savetuje Nutan da naprave lažne papire i da prodaju kuću, to je jedini način da spase Dhruva. Milky razmišlja da ona ima originalne papire, prodaće kuću pre nego što ovi naprave lažne papire.
Milky kaže ljudima iz vlade da ih je Nutan slagala, kod njih su lažni dokumenti, a ona (Milky) ima original papire. Neka njoj daju naknadu.
Doktor obavesti Milky da su našli odgovarajućeg donora, ali to nije izvodljivo jer je reč o njenoj majci koja je živa i zdrava. Milky pita a šta ako ona doživi nesreću i bude na samrti. Doktor kaže da je to moguće, ali mora da potpiše saglasnost za donaciju organa posle smrti. Milky naredi svojim ljudima da uhvate njenu majku. Milkyna majka se šokira čuvši to. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *