Lockdown Ki Love Story – 119. ep. – Sonam na prevaru vrati kuću od Milky!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 119. ep. – Sonam na prevaru vrati kuću od Milky!

By  | 

Milky obavesti porodicu da je prodala kuću i da sad ne mogu spasiti Dhruva. Shashikant dođe i obavesti je da su bolnički troškovi plaćeni i da će Dhruv biti operisan. Milky upita odakle im novac. Sonam odgovori odatle što su dobili natrag papire kuće. U sećanju prikažu kako je Sonam angažovala ljude da glume ljude iz vlade. Sheetal je rekla Sonam da organizuje sve za prodaju kuće dok ona organizuje dramu oko transplatacije srca. U sadašnjosti, Milky je šokirana i naredi svojim ljudima da ih uhvate. Sheetal kaže Milkynim ljudima da ona nema para da ih plati pa oni odu.
Milkyna mama prekine sve veze sa Milky. Nutan kaže Milky da ne može da pobegne udavši se jer je ona rekla istinu mladoženjinoj porodici. Milky krene da ošamari Nutan, ali je Sonam zaustavi i zapreti joj, a potom joj kaže da ode odatle. Milky vrati mangalsutru i kaže da je ona Dhruvova zakonita žena te im zapreti. Sonam kaže da se ne plaši njenih pretnji. Ona i Nutan izbace Milky iz kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Milky preko telefona zatraži od nekoga da joj nabavi lažni izveštaj o trudnoći. Batasa je čuje. Milky ga ugleda. Ona ga gurne. On padne i povredi glavu. Nutan je šokirana.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *