Lockdown Ki Love Story – 123. ep. – Porodica sazna da je Batasa ubijen!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 123. ep. – Porodica sazna da je Batasa ubijen!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 123. ep. – Porodica sazna da je Batasa ubijen!

Subhadra uverava Sheetal da su joj kupili crni sari jer im je Nutan tako rekla. Nutan negira to i kaže da lažu. Pratap pita zašto otvoreno ne kaže da ih ne voli. Shashikant zatraži od njih da prestanu da krive jedni druge. Na nagovor Sonam, proslava se nastavlja. Milky je odlučna da ne dozvoli da se Haldi ceremonija održi.
Milky natera Nutan da gurne Sonam koja je u tom trenutku u kolicima niz stepenice, ali je Shashikant i Dheeraj spase.
Svi namažu haldi Sonam. Nakon što se ceremonija završi, stiže policija koja ih obavesti da je Batasa ubijen i pita da li sumnjaju na nekoga. Milky šapne nešto Nutan nakon čega Nutan kaže da sumnja na Sheetal. Policija kaže da će je pozvati na saslušanje a potom odu. Nutan kaže Sheetal da je sad sigurno shvatila i da prestane da muči Milky. Sonam i Sheetal se šokirano pogledaju.
Sonam pita Nutan šta je muči, izgleda kao da krije nešto. Nutan krene da joj prizna, ali se pojavi Milky pa Nutan ode sa njom.
Nutan pita Milky šta će sad biti pošto je policija saznala za Batasevo ubistvo. Milky joj pokaže video na kom ona (Nutan) zakopava Batasevo telo i kaže da je sutra Mehendi i Sangeet ceremonija, po svaku cenu mora da ubije Sonam. Ako ne uspe, pokazaće video policiji i pobiće joj porodicu. Nutan plače.
Sonamini roditelji ponude Milky da pođe sa njima, tamo može da se porodi a ako želi mogu i da joj nađu mladoženju. Milky da znak Nutan koja ih iskritikuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Milky pokaže nož i traži od Nutan da ubije Sonam. Sonam i porodica igraju. Nutan se sprema da izbode Sonam. Svetla se ugase. Neko vrisne.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *