Lockdown Ki Love Story – 121. ep. – Milky ubije Batasu, Nutan sazna istinu!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 121. ep. – Milky ubije Batasu, Nutan sazna istinu!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 121. ep. – Milky ubije Batasu, Nutan sazna istinu!

Milky pronađe snimač/kameru i kaže da ne želi dete ako će oni smatrati nju i dete teretom. Ona preti da će se baciti sa sprata. Nutan shvati da Sheetal stoji iza ovoga i iskritikuje je. Shashikant odgovori Milky od ideje da skoči.
Milky zatekne Shashikanta kod Sonam i kaže da je pogrešila što mu je verovala. Nutan joj se izvini u ime svih.
Milky zove doktora i traži lažni izveštaj u kome će pisati da ima komplikacija u trudnoći i da mora biti u kolicima i da se 24h pazi na nju. Batasa je čuje i šokira se, pa zapreti da će svima reći istinu. Milky ga gurne i udari ga kamenom. Nutan dođe i šokira se kad zatekne ovaj prizor. Milky zapreti Nutan da će joj pobiti porodicu ako ikome kaže istinu. Nutan pristane da pomogne Milky da se otarasi Batasevog tela.
Nutan dovede Milky kući u kolicima. Sonam kaže Milky da joj porodica ne veruje pa je donela mašine za sonografiju i pozvala doktora. Ako je zaista trudna, ona (Sonam) je spremna da napusti grad i pokaže joj karte za voz. Nutan slaže da su upravo bile kod doktora koji je rekao da ima mnogo komplikacija u trudnoći što potvrđuje Milkyne reči stoga nema potrebe za još jednim testom. Sonam kaže Milky da veruje Nutan, zato ne mora da radi test. Nutan slaže porodicu da je Batasa otišao u svoje selo. Milky uruči Sonam papire za razvod i kaže joj da je ona potpisala, fali još samo Dhruvov potpis. Ona takođe pozove sveštenika da zakaže venčanje Dhruva i Sonam. Sveštenik zakaže venčanje za 3 dana. Milky kaže da će izaći iz Sonaminog i Dhruvovog života, a za 3 dana će i Dhruv izaći iz bolnice. Sheetal predloži da pošalju Milky kod majke da odmori. Milky je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Milky zatraži od Nutan da ubije Sonam inače će joj pobiti porodicu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *