Lockdown Ki Love Story – 125. ep. – Venčanje Sonam i Dhruva – KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 125. ep. – Venčanje Sonam i Dhruva – KRAJ SERIJE!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 125. ep. – Venčanje Sonam i Dhruva – KRAJ SERIJE!

Sheetal pronađe krv u dvorištu i pomisli da je to Bataseva krv. Primeti kamere video nadzora kod komšije i šokira se kad na njima ugleda Nutan i Milky kako stavljaju Batasev leš u auto.
Nutan kaže Milky da je više neće slušati, reći će sve policiji. Tad začuju zvuk auta. Nutan doziva Sonam. Milky zaveže Nutan za kolica i zapuši joj usta, a potom uzme nož i pojavi se pred Sonam. Sonam joj otkrije da zna za njenu lažnu trudnoću i preti da će reći Dhruvu. Milky se nasmeje i prizna da je ubila Batasu, ali te tajne će ostati zakopane sa njom (Sonam). Ona izbode Sonam i odvuče njen leš.
Milky odveže Nutan i saopšti joj da je ubila Sonam. Nutan plače. Dhruv zove Nutan i Milky je uceni da kaže Dhruvu da je oženi odmah inače će pobiti celu porodicu. Nutan je posluša i predloži Dhruvu da prihvati Milky, odmah će pozvati sveštenika.
Milky se spremi za venčanje. Porodica dovodi Dhruva u kolicima potpuno prekrivenog. Shashikant objasni da Dhruv spava pošto mu je doktor dao lek protiv bolova. Sheetal predloži da se venčaju dok Dhruv spava jer nemaju vremena da čekaju da se probudi. Milky razmišlja da moraju da se venčaju dok ostali ne pronađu Sonamin leš pa pristane.
Milky se šokira kad tokom rituala vidi da je u kolicima zapravo lutka i počne da se raspravlja sa porodicom. Još veći šok joj usledi kad ugleda Sonam i shvati da je ova živa. Sonam pusti audio snimak na kom Milky priznaje sve svoje zločine. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *