Lockdown Ki Love Story – 73. ep. – Dhruv sazna istinu!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 73. ep. – Dhruv sazna istinu!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 73. ep. – Dhruv sazna istinu!

Shashikant prepusti Sonam odluku šta će da urade sa Raghavom. Sonam kaže Raghavu da mu uopšte ne veruje, ali ako odmah pokaže Dhruvu dokaz, biće joj lakše da mu oprosti. Raghav pošalje Dhruvu video. Kad ga odgleda, Dhruv je šokiran i moli Sonam za oproštaj. On se zahvali Raghavu pa potom sa Sonam napusti kuću. Nakon što odu, Raghav, koji je sve ovo odglumio, kaže da sad prava igra počinje.
Dok se Sonam i Dhruv vraćaju kući, Sonam se priseća svih neprijatnosti koje su je zadesile. Nutan, Sheetal i Milky pobesne kad ugledaju da Dhruv i Sonam ulaze u kuću držeći se za ruke. Nutan se isfolira da joj je drago što vidi Sonam, ali Dhruv joj kaže da ne glumi više i pred svima pusti video. Svi su šokirani. Nutan očajna pokuša da se opravda rekavši da je to uradila iz ljubavi. Dhruv je potpuno razočaran i navede šta je sve Nutan uradila i doda da je ovog puta veoma pogrešila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Dhruv i Sonam se venčavaju. Začuje se vrisak iz kuhinje.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *