Lockdown Ki Love Story – 99. ep. – Dhruv je ranjen!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 99. ep. – Dhruv je ranjen!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 99. ep. – Dhruv je ranjen!

Raghav padne.
Dhruv istrčava iz kuće zajedno sa porodicom. Milky uzme telefon da pozove Raghava. Ankita je ošamari i pripreti joj.
Sonam se šokira kad vidi da je Raghav živ. On joj pokaže pancir i otkrije joj da je shvatio njen plan kad je saznao da policija traži devojku sa pištoljem.
Raghav na silu odvede Sonam do mandapa. Dok sveštenik obavlja rituale, Sheetal i Shobakant drže Sonam koja plače. Dhruv stiže tu i sprečava Raghava da stavi Sonam sindur. Njih dvojica se potuku. Shobakant uperi pištolj u Dhruva, ali Sonam mu izbaci pištolj iz ruku. Raghav odgurne Dhruva i počne da davi Sonam. Dhruv pretuče Raghava. Ovaj se onesvesti. Dhruv i Sonam se zagrle. Porodica se šokira kad Sonam prizna da su Milky i Raghav povukli tužbu jer je ona pristala da se uda za Raghava – planirala je da ga ubije i da ode u zatvor, ali on je nosio pancir. Dhruv odluči da se odmah tu venčaju i kaže svešteniku da započne sa ritualima. Raghav se osvesti, uzme pištolj i uperi ga u Sonam. Kaže da ako Sonam ne može biti njegova, neće biti ničija. On ispali metak. Dhruv primi metak umesto Sonam. Sonam je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Dhruva odvode u bolnicu. Nutan krivi Sonam.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *