Madhubala - 05.11.2013. - Sikki priznaje sve!

Indijske Serije

Madhubala – 05.11.2013. – Sikki priznaje sve!

By  | 

capture-20131106-131955

Madhubala – 05.11.2013. – Sikki priznaje sve!

RK pokušava da ustane iz kreveta i uspeva da stoji uz poteškoće. On se pogleda u ogledalo. Brine za Madhu i odluči da ne treba da sazna za paralizu. Sikki dolazi kod njega sa suzama u očima i izražava tugu zbog njegovog stanja, a zatim traži oproštaj.

Novinari su u holu RK-ove kuće. Obezbeđenje im kaže da odu, ali oni odbijaju. Madhu dođe i oni je pitaju razna pitanja.

Obezbeđenje ih odgurne. Madhu čuje poslednje reči “Šta imate da kažete o RK-ovom stanju?”

Pabbo šeta po holu i pita kakvu je magiju bacila na RK-a kad samo nju želi. (Tu su Radha, Dips i Kuku) Ona samo pravi probleme RK-u, kaže da ne zna, kao da niko ne postoji između njih dvoje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona se okrene i ugleda Madhu kako ulazi, a zatim je zaustavi i pita kako su je policajci oslodili. Madhu kaže da želi da vidi RK-a. Pabbo odgovara da je nikada neće pustiti da ga vidi, otela mu je sve, njegovu sreću, uspeh, sudbinu. Madhu joj kaže da ne kaže to, ona voli RK-a i može da uradi sve za njega, a zatim traže da je puste da ga vidi. Pabbo kaže nikad. Madhu moli Radhu, ali ona okreće glavu. Pabbo kaže Madhu da se izgubi. Madhu kaže da je RK treba. Pabbo kaže nikad, ona je uništila RK-a i što više bude sa njim, više će ga uništiti, danas će je izbaciti iz ove kuće i RK-ovog života. Madhu kaže da je niko ne može razdvojiti od RK-a i ove kuće. Pabbo kaže da će je ona izbaciti upravo sada. Ona vuče Madhu. RK kaže dosta, da Madhu neće napustiti ovu kuću i otići.

Pabbo kaže RK-u da Madhu mora danas otići po svaku cenu. RK joj odgovori da ako toliko brine, neka izbaci pravog krivca. Pabbo pita ko je to. RK poziva Sikki-ja. Dips pita šta je ovo. RK odgovara istina njenog muža. Sikki priznaje. Radha i Dips besne na Sikki-ja. Sikki traži oproštaj, a zatim kaže da su i drugi bili deo plana, a to su Kuku i Amar. On otkriva sve. Kuku negira sve. Kuku pokušava da ubedi Radhu, ali ona kaže da je dosta, napravila je grešku kad se udala i dozvolila da ostane tu. Ona plače, kaže da je mislila da će dati RK-u oca udajući se za njega, ali RK nije prihvatio njega kao oca, niti se on ponašao kao otac. Policija dolazi. Kuku traži od Radhe još jednu šansu. Radha kaže policiji da ga odvedu. Ona se okrene da pogleda RK-a, ali on je otišao. Svi napuste salu. Madhu gleda…

Gledaćete: Madhu zagrli RK-a i kaže da je ovo kao loš san, a njegovo stanje se poboljšalo tako brzo. Ona pita RK-a da priča, a zatim ga okrene, ali on izgubi ravnotežu i padne na krevet. Madhu primeti da njegova desna strana nije aktivna…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *