Madhubala - 06.02.2014. - Radha brine o Madhu!

Indijske Serije

Madhubala – 06.02.2014. – Radha brine o Madhu!

By  | 

Madhubala - 06.02.2014. - Radha brine o Madhu!

Madhubala – 06.02.2014. – Radha brine o Madhu!

Ritual za RK-a, Madhubalu i Harshvardhan-a se odvija. Pandit kaže .. vrijeme je lijek za sve rane. Radha govori isto za Pandita. Radha govori o RK-ovoj i Madhubalinoj ljubavi koja ih je držala do same smrti. Pandit pita Radha da počne svoj život iznova za Madhu … Madhu primjećuje Mor Pankh i pokušava da ga zadrži i zaplače za tim. Pandit joj daje. Radha odluči da obriše svea sjećanja iz prošlosti i kaže da će zadržati bebu Madhu dalje iz svijeta filma. Abhay govori Lambha-i da kupi sve DVD-ove, postere sa RK-ovom viješću o smrti i da ga uništi. On kaže: odavde RK-ov identitet završava i počinje novi život.
Radha dolazi da probudi Madhu. Madhu kaže: pusti me da spavam bako. Ona kaže dadi. Ona uzima Madhu i pita je o njenom snu o kojem je govorila. Ona kaže da je držala dvije zvjezdice koje su pale na PK. PK je došao i zadržao ih. Radha pita: koje PK? Madhu kaže Pyare Kanha. Vrijeme je za Madhu-inu školu. Ona žuri da uzme više Pankh. Radha kaže da ne može ostati bez njega? Madhu kaže Ahan i Radha se prisjeća kako je RK to govorio u svom stilu Ahan- Radha ju grli. One ulaze u rikšu i vozač pušta muziku. Madhu tapka nogama. Radha je zaustavlja i kaže da se fokusira na vijesti. Madhu govori o tome kako joj prijatelji pitali za njene roditelje i priča o Devki i Nandalal.Madhu-in nastavnik hvali Madhu-in talent kao plesačice i kaže da ona treba da se bavi plesom u budućnosti, tako može dobiti priliku u filmovima, ali Radha to odbacuje i kaže da se samo želi fokusirati na studije. Radha pita madhu za njen raspored i ona ponavlja kao papagaj. I govori: to će proučiti, onda ide Masis kući .. uraditi domaći. Bez gledanja TV-a Radha obećava da će napraviti Kir. Bittu gleda RK-ovu i Madhubalinu sliku i kaže sretan rođendan šefe. Njegov sin pita zašto si tako tužnan? Lela kaže: tvoj tata nikada nije sretan i pita za školarinu. Ona uzima sav novac od njega, upućuje ga da ostane kod kuće i odlazi. Na Masis mjestu Madhu radi domaću zadaću, ali ona čuje na TV -u nešto i pridružuje se plesu.Radha dolazi da odvede Madhu sa sobom, Ona primjećuje TV i kako nešto svira i besni. Radha pita Madhu šta je radila nakon domaće zadaće? Ona kaže: sat.. i Madhu slomi prst ona kaže ne. Radha kaže: nezabrinjavaj me kao natkhat Kanha… Ona pita zašto si pravila kheer? Madhu kaže: nećeš me ružiti? Ona pita da se pridruži školi glume, ali Radha odlučno kaže ne ali se slaže da može raditi u backstage -u i složi se. Radha se kune da neće izgubiti Madhu nikad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledatćete – Drashti-na sjenka je prikazana a u pozadini je crvena zavjesa. Ples kao svetlost je obasjava.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *