Madhubala - 18.02.2014. - Madhu spašava AK-a!

Indijske Serije

Madhubala – 18.02.2014. – Madhu spašava AK-a!

By  | 

Madhubala - 18.02.2014. - Madhu spašava AK-a!

Madhubala – 18.02.2014. – Madhu spašava AK-a!

Sunny kaže Madhu da je ona najveći AK-ov fan i kako će AK biti ispred nje ceo dan, zašto onda ima tako tužno lice, neka uzme posao. Madhu kaže da je lagala Didu, a sad i Bittu-a, ne zna koliko će morati dugo da laže. Sunny kaže da je laganje umetnost, a i laž koja može da spase nekoga je bolja od 100 istina. On joj traži slatkiše. Madhu pita koje. Sunny kaže halwa.

Bebe ismeva Pam i pita je šta je sad uradila i čula je da je angažovala novog PA. Pam kaže da su mediji, nije ona i dodaje samo za savetovanje AK-a. Bebe kaže da je ona sama sebe imenovala za AK-ovu sekretaricu, ali ko će onda uništiti AK-ov novac kao što ona radi. Pam kaže da ona može da proveri AK-ove račune. Bebe kaže da ona (Pam) to može da uradi dok pukne prstima, pa šta je poenta. AK kaže da je dosta. Bebe i Pam odlaze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu pravi halwu. Bittu kaže da miriše zaista dobro i da skuva brzo. Priča kako je čak i Madhu tako kuvala. Sunny kaže ako dođu Lela ili Sweetie, kuvanje će biti njen posao. Sweetie dođe i Sunny je ismeva. Pam je u svojoj sobi. AK dođe i Pam mu se izvinjava zbog dešavanja i pita ga da li on misli da je ona loša za njega. AK kaže da je ona uvek bila tu za njega i tata. Pam pita a Bebe. AK kaže da ona ne razume. On kaže da voli njenu mamu i ode. Annie stoji tu i besni na Pam. Pam joj kaže da ne preteruje, moraju da budu oprezne, AK im pomaže pa moraju da ga obezbede, a ne da ga uznimeravaju, čak i ona mrzi Bebe.

Annie kaže da joj je drago da novi PA izgleda kao Madhu, tako da AK ne dobije mir nikada. Madhu zeza Radhu za davanje praznog poziva. AK pokušava da smiri Bebe, pita je da ga hrani prasadom i ona radi to. AK pita da li voli idol. Ona kaže da joj je snaja dala. Madhu kaže da neće prestati da blebeće, neka ona ćuti. Priča o susretu sa svojim šefom. Radha joj kaže da brine o sebi i svojoj kosi. Madhu kaže Radhi da brine o svom zdravlju.

Madhu stiže u Sitara studio. Zaustavi se ispred Bappinog idola i moli se. Kako ona zakorači, prikazuju scene/sećanje sa Madhu.

Madhu kaže da oseća kao da je bila tu pre. Mrak je i AK snima. Madhuin mobilni zazvoni. AK besni, dolazi do Madhu i slomi joj mobilni. On joj kaže da bi njen telefon trebao biti utišan ili će ga oni utišati. AK odlazi da snima i Madhu kaže: “Gospodine Todu Kapoor, slomili ste naočarne, mobilni i sada mene!” Daska samo što ne padne na AK-a i Madhu ga odgurne napred i spasi ga.

Gledaćete: Svi na setu komentarišu da Madhu izgleda kao Madhubala Kundra. Hvale je i AK besni.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *