Madhubala - 19.07.2014. - Agni planira da zapali RK-a i Madhu!

Indijske Serije

Madhubala – 19.07.2014. – Agni planira da zapali RK-a i Madhu!

By  | 

 

capture-20140719-183930 capture-20140719-184022 capture-20140719-184113

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhubala – 19.07.2014. – Agni planira da zapali RK-a i Madhu!

Tara kaze RK-u i Madhu da ce da ukrasi njihovu sobu, jer su se oni ponovo vencali. Kaze im da sacekaju napolju. RK kaze da je Dau to zeleo. Dau: Pusti je da to uradi, ako to zeli. Hajdemo u dnevnu sobu da sednemo. Lela i Agni razgovaraju. Lela kaze Agni da objasni Tari. Agni: Pusti je neka to uradi, saznace kasnije.RK dolazi kod Daua. Dau je jako srecan i kaze: Razmisljam o tome da ti dam svu imovinu koju posedujem. Agni to cuje i sokirana je. Dau: Podji samnom do suda, ja cu da prepisem sve na tvoje ime.RK se smesi.Madhu ceka u svojoj sobi i RK ulazi. On je pita da li moze da udje. Madhu ga gleda. On donosi hranu i mleko za nju.

Madhu: Ja nisam gladna. RK: To nije za tebe, vec za nase nerodjeno dete. Ona jede suseno voce, i pita ga sta je doneo za nju. RK: Sebe. Ona pije mleko, a on odlozi tacnu. Gledaju se. RK: Mi smo uvek boravili u ovoj sobi, ali nismo nikada zatvorili vrata, dodji, hajde da danas zajedno zatvorimo ova vrata. Oni se drze za ruke i smeseci se zatvore vrata. On je podize u svoje narucje, i odnese je do kreveta. Madhu: Radja sedi, ovo je od danas nas krevet.

RK rasporedi svece. Ugasio je svetlo u sobi, i moli je da mu oprosti. RK: Kunem se u svoje dete da necu sesti na taj krevet sve dok mi ti od srca ne oprostis sve moje grehe koje sam ucinio.Madhu: Cemu ova tama? RK: Ne mogu da te pogledam u oci, sve dok mi ne oprostis. Upali svecu, i kada budes upalila sve svece, ja cu osetiti da si mi oprostila, i tek tada cu te moci pogledati u oci. RK: Pogresio sam kada sam rekao da je zena stvorena da bude pred nogama muskarca. Pogresno sam razmisljao. Madhu: A sta sada mislis? RK: Zena je svetlo koje razbija nasu tamu i donosi svetlost u zivot. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

177 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *