Madhubala - 20.02.2014. - AK vraća Madhu na posao!

Indijske Serije

Madhubala – 20.02.2014. – AK vraća Madhu na posao!

By  | 

Madhubala - 20.02.2014. - AK vraća Madhu na posao!

Madhubala – 20.02.2014. – AK vraća Madhu na posao!

Madhu kija i AK joj ponudi svoj šal. Ona primeti da se njegova kafa hladi i AK joj kaže da je to za nju, da popije. Madhu glasno pije i dok pije, kaže da nema šećera u tome. AK joj odgovori da šećer nije dobar za zdravlje. On joj pokloni telefon i kaže da postavši njegov PA, mora da bude u mogućnosti da je kontaktira u svako doba. Madhu je oduševljena. AK joj kaže da ga sutra ujutru probudi u 6, da ga podseti na vitamine i na raspored za dan. On joj zahvali što ga je spasila. Madhu je oduševljena.

Madhu je u kući, i srećno se divi telefonu koji joj je AK dao. Sunny dođe i priča joj kako je sreo jako lepu devojku na putu čij se auto pokvario (prikazuju Fenil.). Onda ju je odvezao kod mehaničara. Madhu pita za njeno ime. Sunny kaže da ona izgleda veoma dobro, sigurno živi u mansionu. Prikazuju devojku kako trči za bratom. To je Ashu, AK-ova sestra. Ona kaže zašto brinu za nju, ona je Ayesha Kapoor. Ona pita da li bi trebala da pita kako je njegov PA ili bio. AK kaže da je još tu. Ona pita da li ju je već izludeo. On kaže da je ona rođena luda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu priča kako ju je AK nazvao gospođica Kamli. AK priča šta je sve Madhu radila. Ashu pita da li ju je već otpustio ili ne. AK kaže da jeste, ali ju je vratio na posao. Ashu ga zapitkuje i on kaže da mora da čita scenario. AK odvodi Ashu do njene sobe i ona kaže kako je ona zabrinuta šta će AK uraditi sa njom. AK kaže da neće dozvoliti da se uda. Madhu se probudi i shvata da je suviše rano za ustajanje, pa se vrati da spava. Na kraju, probudi se kasno. Ona ne može da utiša teleefon, ali na kraju nekako uspeva. Ona zove AK-a da ga probudi i on besni zbog kašnjenja.

Lela kaže Madhu da napravi doručak. Madhu kaže da mora u studio, već kasni. Ona se presvuče i pravi doručak. Bittu dolazi i nudi da pomogne.

Madhu stiže na set i AK je već tamo. Madhu ide ka AK-u i završi saplitaćući se i pada na noge a njene naočare se razbiju. AK joj kaže da popravi to i grdi je zbog neefikasnosti i što kasni. On joj kaže da ide kući i pokaže joj put ka izlazu, ali se Madhu saplete na stvari pošto nema naočare. Madhu oseća kao da je već pre bila u RK-ovom mansionu.

Gledaćete: Madhu ne prepoznje Pam zato što nema naočare i kaže da one kao sekretarice trebaju da rade svoj posao na vreme i sad nema potrebe da se izvinjava. Beba se smeje. Pam besni na nju.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *