Madhubala - 31.12.2013. - KRK beži sa novcem!

Indijske Serije

Madhubala – 31.12.2013. – KRK beži sa novcem!

By  | 

Madhubala - 31.12.2013. - KRK beži sa novcem!

Madhubala – 31.12.2013. – KRK beži sa novcem! 

Bittu kaže svima da izađu, jer bomba može da eksplodira. Odeljenje za bombe dođe. KRK posmatra to i obaveštava Bittu-a. Policajac kaže da je buket čist. RK dobija poruku od Pai da bude dobro i da su mediji pokazali svu njegovu dramu. Bittu kaže da je sve posao KRK-a. Sikki kaže da je on sigurno dobar glumac, sve ih je prevario.

Mediji pokazuju KRK-a kako pleše i RK besni. Sikki odluči da kritikuje reportera. RK kaže Madhu da okupi poslugu, sigurno neko podržava tu osobu. Madhu kaže da je čak i ona prevarena, tako da to nije njihova krivica. RK pita šta da radi, taj čovek je pretnja za njega, njegovu porodicu i karijeru. RK kaže da informišu štampu o tome. On je u policijskoj stanici i inspektor zamenjuje RK-ov telefon. RK, Bittu i Sikki odlaze iz policijske stanice. Bittu kaže da treba da povuku FD, trebaju da idu u banku. RK kaže da će nakon snimanja ići. Bittu mu kaže da se opusti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu poziva RK-a, ali KRK se javlja i kaže da ne ostavlja nikoga da čeka, a posebno ne svoju lepu ženu. On zatim kaže bankarskom menadžeru da ne dozvoli nikome da podigne novac prevarivši ga i da oni koji treba to da urade će uraditi bilo šta. KRK kopira RK-ov potpis.

KRK i Madhu stižu kući i obezbeđenje pita zar je RK tu, ko je onda bio u sobi. KRK besni i kaže im da zatvore sva vrata. Obezbeđenje se sprema da izbaci RK-a iz kuće. RK kaže da je on pravi RK. KRK pita zar pokušava da prevari njegove ljude. RK kaže Madhu da mu priđe. Sikki kaže da će ga prvo testirati, pita ga kako se zove, a zatim kaže Sikki.

RK kaže Madhu da ga pozove. KRK kaže da on (RK) igra igre, on (KRK) je bio sa njom. Madhu je zbunjena, ali poziva RK-ov broj i on je u RK-ovom džepu. KRK odlazi sa novcem. Madhu obaveštava RK-a za banku i RK je šokiran. KRK poziva RK-a i kaže mu da je njegov duplikat tu, da li se zabavio. RK mu kaže da dođe ispred njega, nauči će ga lekciju. KRK kaže da želi da ga zagrli, ali uvek postoji sledeći put. RK kaže da će ga sledeći put ubiti. KRK kaže da ima nešto što se zove preusmerenje poziva, to je uradio. RK ga pita šta želi. KRK mu kaže da ima mnogo želja, ali za početak želi vrhunac njegovog filma, RK napolje, a KRK unutra, RK će biti nula, a KRK heroj. RK ga pita da li je ikad video da duplikat pobeđuje. KRK kaže da je ovo stvaran život i da će ga opet sutra videti, a zatim prekida poziv.

Gledaćete: Bhujang grli KRK-a/RK-a i kaže da ga je danas učinio ponosnim. On miluje novac kada RK/KRK zatvara torbu i kaže da je u ovoj igri pravog i duplikata postao zbunjen, on je pravi RK i doveo je policajce. Bhujang je šokiran.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *