Majka - Turna bježi od kuće, Sinan priznaje Zejnep istinu

Anne - Majka

Majka – 26. i 27. epizoda – Turna bježi od kuće, Sinan priznaje Zejnep istinu!

By  | 

Majka – Turna bježi od kuće, Sinan priznaje Zejnep istinu

26: Zejnep dobija loše vijesti od doktora, postoji opasnost da ostane nepokretna. Nakon kome u kojoj je dugo bila, ostale su posljedice. Krije od porodice, ali ne i Sinana. Sinana i dalje grize savjest što krije istinu od Zejnep. Džahide doživaljava srčani udar. I nju grize savjest. Zejnep čini sve kako bi vidjela Turnu koja je izbjegava. Šule dobija otkaz. Zejnep odmah čini sve kako bi spasila djecu.

27: Turna misli da je za rastanak od brata kriva Zejnep. Bježi od kuće. Gonul i Zejnep je traže. Džengiz misli da Hasan nije njegov sin i želi da ga proda. Šule ga uvjerava da je njegov. Turna se zbog brata vrati kući. Zejnep je uz Sinana koji je bio uz nju u najtežim trenucima. Vjeruje mu bezgranično, što još povećava njegovu grižnju savjesti. On joj ipak na kraju priznaje.
Picture source: Star TV.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *