Majka -Turna misli da je Zejnep odbacila i izbjegava je

Anne - Majka

Majka – 24. i 25. epizoda – Turna misli da je Zejnep odbacila i izbjegava je!

By  | 

Majka -Turna misli da je Zejnep odbacila i izbjegava je

24: Sinan je ipak spriječen. Zejnep prati Gonul. Zejnep ipak saznaje istinu, ali od koga? Džahide moli Gonul da ne kaže ništa Zejnep. Gonul odlučuje da uzme Turnu od Šule i dovede je Zejnep. Turna je srećna, ali ne znaju kako da da odrade. Sinan sjedne kraj Zejnep želeći joj reći istinu. Turna bježi od kuće.
25: Turna odbije Zejnep i bira porodicu. Konačno se sretne sa Zejnep , ali Turna misli da je Zejnep odbacvila. Zejnep je šokirana, Turna pobjegne. Zejnep čini sve kako bi razgovarala sa njom.

Šulin život sa Džengizom se pretvara u pakao kada on sazna da se vidjela sa Hajdanom. Ona mora pronaći način da mu pomogne, i nailazti na Zejnep. Zejnep misli da je Gonul sakrila istinu od nje. Misli na nju i Turnu. Ode u potragu za Turnom. Sreće se sa Šule i saznaje istinu. Ali saznaje i odlazi u bolnicu kod uru. Zbližavaju se. On sumnja da Gamze ima plan, a Gamze ima plan kako da Zejnep ne sazna ništa sa Džahide i Sinanom.
Picture source: Star TV.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *