Šekarovi prihvataju Guli!

Indijske Serije

Mala nevesta – 18.07.2014. – Šekarovi prihvataju Guli!

By  | 
Hardik i Guli na vratima

Hardik i Guli na vratima

Ira zaustavlja mladence

Ira zaustavlja mladence

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi

Anandi

Gena, Ganga i Kaljani su u kuhinji. Kaljani je zamišljena i zabrinuta za Guli. Kaže da je Hardik dobar, ali je Subadra napravila dramu, tvrdoglava je. Gena joj kaže da je Anandi sa Guli, a i Hardik je jako voli. On će naterati svoju babu da se složi s tim brakom. Ganga prokomentariše kako je Hardik toliko drugačiji od Subadre. Kaljani kaže da je on poput Dadua. Moli se za Guli.

Mladenci stoje na vratima kuće Šekarovih. Svi su se skupili u holu. Dadu ljutito pita Subadru šta je sad to. Subadra viče da neće dopustiti Guli da uđe u kuću sa Hardikom. Dadu joj kaže da je preterala, šta su loše uradili. Subadra neće nikoga da sluša, odbija da prihvati Guli za snaju. Kaže da ona neće ući u tu kuću. Guli plače. Dadu je moli da lepo priča o svojoj snaji. Subadra počne da krivi Dadua što je Šiv oženio Anandi, ta Guli je pošla njenim (Anandinim) stopama i sad je došla kod njih. Dadu viče na nju da ne drami. Tera je da ućuti i poziva Guli i Hardika da uđu u kuću. Guli taman zakorači da uđe, kad je Ira zaustavi. Svi su napeti, pitaju se šta nije u redu. Ira se nasmeši, pa kaže kako će njihova snaja biti dočekana uz sve običaje. Svi se nasmeše, sem Subadre koja se nervira. Dadu pohvali Iru. Subadra im ironično kaže da proslave svoju uvredu i odlazi. Dadu kaže Hardiku da ne bude uznemiren jer će on urazumiti Subadru. Neka radostan počne svoj novi život. Minu kaže Anandi da pozove Sanći i Viveka.

Gena i Nandu su u sobi. Nandu piše domaći. Ulazi Vasant, doneo je Nanduu novu palicu za kriket, kaže, Jagdiš ga je načio kako da se izbori sa nevaljalim dečacima. Nandu je oduševljen poklonom i grli oca. Zahvaljuje mu. Vasant se smeje. Nandu kaže da ide da pokaže Manuu poklon i veselo istrči iz sobe. Geni zasuze oči, dirnuta je. Vasant je ugleda takvu, pa je pita šta je to sa njom. Gena se nasmeši, kaže da je srećna. Obriše suze. Vasant je pita da mu pomogne oko nekih proračuna, daje joj registar. Kaže joj kako nije odmah shvatio koliko je ona sposobna. Sada zna da je sposobna poput Anandi i Gange. Doda kako želi da ona živi život koji nije vezan samo za kuću. Gena ga gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *