Mala nevesta 2 – 42. ep. - Đigar se usprotivi Madi Ba zbog Anandi, Madi Ba odnosi hranu Anandi!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 42. ep. – Đigar se usprotivi Maadi Baa zbog Anandi, Maadi Baa odnosi hranu Anandi!

By  | 


Mala nevesta 2 – 42. ep. – Đigar se usprotivi Maadi Baa zbog Anandi, Maadi Baa odnosi hranu Anandi!
Anandi plače u zaključanoj ostavi. Divari joj odlazi u posetu i čak joj vezuje ruke čineći je bespomoćnijom. Seđal je luda od brige za Anandi. Ratan je baš tad nazove i upita gde je Anandi, Anandina šolja koju je Premđi poklonio u kojoj je držala olovke i pribor se razbila, pa oseća neki nemir. Seđal je slaže da je Anandi dobro i da se igra napolju sa Kanku. Ratan veli da joj je sada laknulo nakon što je razgovarala sa njom. Samo je moli da ne spomene Anandi za razbijenu šolju.
Anandi se u ostavi plaši, pacova je na sve strane.
I tokom večere je raspoloženje opalo. Đigar i Kanku krišom nose Anandi hranu i đalebi. Đigar proviri kroz prozor ostave i veli Kanku da su Anandi ruke vezane. Kanku zanima da li on može da uskoči kroz prozorčić i da joj hranu. Maadi Baa je krenula baš u tom pravcu. Đigar se pomuči da uđe unutra. Prilazi im Maadi Baa koja pita šta rade. Čak ugleda hranu kod Kanku. Divari zloslutno komentariše da je Anandi okrenula ćerku protiv majke. Seđal zove Đigara da siđe dole (pokušavao je da uskoči kod Anandi merdevinama). Maadi Baa zanima zašto se protive njenoj odluci. Đigar odgovara da je to što ona radi pogrešno. Njena kazna je prestroga i nepravedna prema Anandi. Maadi Baa ga pita da li to dovodi njenu odluku u pitanje. On potvrdi, to radi jer ona nije u pravu. Seđal ga opomene da ne razgovara tako sa starijima. Đigar doda da čak ni u školi učitelji više ne smeju da tuku đake. Roditelji više ne smeju da zaključaju decu u kupatilo. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *