Mala nevesta,05.08.2013 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,05.08.2013

By  | 

ZDYBlf9V ulazi kod Gene I vidi svog malog andjela u Geninim rukama.Ganga mu cestita.V je emotivan kad vidi bebu.Zahvaljuje se Gangi sto je spasila bebu I Genu.Ganga daje sve zasluge J.V je emotivan zbog njene skromnosti.U to vreme stize J.V ga grli.Ganga kaze da je beba skroz u redu.J je presrecan,zeli da se presvuce I potpuno proveri bebu.Ganga odlazi jer je Manua ostavila samog u sobi.V I Gena su tihi,razmisljaju o Gangi.J trazi od njih da nikome ne otkrivaju da je Ganga ovde,jer joj to nije utociste,jer za nekoliko dana ide na kurs za Bangalore.Oni se slazu.

V informise B na tel.za bebu.Svi su srecni.Svi cestitaju Singovima.Sumi I K se zahvaljuju Devi ma na kcerci/unuci.Signovi odlaze od Sugne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahi je izgubljen u mislima,priseca se Ashime.On kuca svoje emocije na laptopu I izrazava svoja osecanja koliko je voli.Na drugoj strani se prikazuje Ashima koja se ljuti na sebe jer je Mahi Sivov brat.Mahi razmislja da prizna Ashimi svoja osecanja I da se oslobodi krivice.Zeli da je pozove,ali shvata da je najbolje da joj to kaze u lice.Ashima se priprema za odlazak u London narucujuci kartu za London.

G dolazi kod Manua.J dolazi I zahvaljuje joj.G kaze da ona nema nikakve zasluge u tome.Svi zajedno odlaze da vide bebu.J proverava bebu I kaze da je odlicno.J vidi K,B,Sumi I Nandua.Ganga se krije sa Manuom.Nandu je presrecan zbog bebe.K I Sumi takodje.Manu prica nesto I G mu stavlja ruku na usta da ih niko ne otkrije.Sumi krivi sebe sto nije bila sa Genom kad joj je bila potrebna.K daje slatkise Geni.K pita kako je porodjaj nastupio pre termina.Sestra kaze da je Gena bila napeta I zato se to pre termina desilo.Sumi krivi za sve RS.Svi razgovaraju.Nandu napomenjuje nesto svoju sestru.Manu se na to nasmeje.Svi su zabrinuti.J spasava situaciju govoreci da je to iz susedne sobe.K hvali sestru,ali ona se skoro izlece da kaze da je sve G zasluga.

Gledacete//Ira govori svima da se Sanci promenila.A se slaze sa Irom I kaze da I ona zeli da joj pomogne.Ira grli A.Sanci je srecna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

329 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *