Mala nevesta,26.08.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,26.08.2013.

By  | 

UcKPQqCJ stize kod G u Mangalore.G je iznenadjena.Poziva ga unutra. Ghanshyam ga pozdravlja.Zeli da mu donese caj.G mu daje casu vode.Kada ga G pita kako mu se dopada ovde,on kaze da je I on zeleo da dodje onog dana sa njom.G kaze da niko kao on nece dolaziti ovde.J kaze da nije uradio nista pogresno jer je dosao ovde,a ona se oseca lose zbog toga.G ga prekida I kaze da se ne radi o nicemu slicnom.J joj daje poklone iz Haveli.Daje poklon I Manu takodje.G je emotivna kada vidi da joj je K poslala sattu/mislim das u u pitanju neke zitarice ili kolaci od istih/.J je pita da li ona posti posto vise nije sa RS.G kaze da kada devojka jednom pocne da posti,ne prestaje do svoje smrti.

 

Sanci zove K.Govori joj da zapocinje post I da joj je potreban njen blagoslov.K je veoma srecna I kaze joj da ih zove cesto.K obavestava Sumi o tome.Sumi je ljuta I iritirana sto je J otisao kod G I zaboravio na sve.K dolazi kod Gene I donosi joj hranu.Kada Gena kaze K da treba da posti,K joj kaze da jede zbog bebe.Vasant joj takodje kaze da jede,ili ce je K prekorevati.
U Haveli A pokazuje Sanci kako da pripremi Sattu.Kaze joj da post pokazuje samo njenu ljubav prema muzu.Tako da ako zeli,moze uz to jesti I voce ili mleko,nema potrebe da posti nasilno.Sanci objasnjava das u njena osecanja prema J mnogo veca od njene gladi,a u sebi misli d ace to biti njen prvi I poslednji post.To vise nikad nece raditi.Aide do kuhinje da pita Nathua nesto.Sanci zeli da jede Sattu ali se zaustavlja.S govori da e doci kasno,jer ima neki sastanak.Daddu ga kritikuje ko ce onda prekinuti post A.S se smeje I kaze da e pokusati da dodje ranije.Sanci kaze A,kako ce njen muz prekinuti njen post,I da treba I ona da pozove J.A joj kaze da muz moze kod zene da prekine post samo nakon vencanja.Sanci kaze u sebi d ace J svakako prekinuti njen post.

Sanci zove J,govori mu da posti za njega I da zeli da on prekine njenu post.J je prvo zapanjen,a zatim kaze da je on otisao u Mangalore da vidi G.Sanci je besna,pita ga da li je on u odnosu sa G ili sa njom.J vice na nju I prekida poziv.Zatim se smiri,zove je I kaze da ima neke odgovornosti prema G I da je samo zbog toga dosao kod nje.Sanci je I dalje besna,ali nista ne kaze.

 

Sanci uzima neko voce u besu I dolazi u holu gde Ira pita A o postu.Sanci pocinje da jede.A I Ira su zapanjene.A je pita kako ona jede kada posti.Sanci razmislja da ako kaze istinu njen brak ce biti u problemu.Zato laze da ne moze da kontrolise svoju glad I zato mora da jede.A je malo zbunjena,jer je odbila da jede voce,kada joj je A nudila.A kaze da je to razumljivo jer je ovo njen prvi post.

Gledacete//Sanci kaze Iri da je J otisao u Mangalore da poseti G.Ira je smiruje,ali kaze da ce razgovarati sa njegovom porodicom,jer to nije dobro.Singovi moraju da razumu Sekarove jer oni nisu samo sa devojkine strane,vec I sa muske takodje.A je zapanjena sto ovo cuje.Ira gleda u nju.

Siddharth Shukla and Toral Rasputra

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WJIGrSVvV7o#t=24

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!