Mala nevesta,10.09.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,10.09.2013.

By  | 

RmiwudcCanda place.A pita da li njen muz ponovo…Chanda kaze ne,govori da se on promenio,ali njen sin…ona misli da mu je neko dao crnu magiju.On je iznenada pao…Jednom je padao sa krova I povredio glavu.A kaze da je sigurno zbog te povrede,jer ne postoji crna magija.A kaze da moze pozvati doktora I pricati sa njim o tome.A joj zakazuje u 4 kod doktora I kaze joj da na vreme bude tamo,daje joj adresu I novac,ali Canda odbija da uzme novac.
Kaka dolazi sa kartama.G mu kaze da ih vrati jer ne idu u Dzatlasar.Kaka kaze das u joj studije zavrsene I pita je koja je poenta da I dalje zive ovde.G kaze da je odlucila da ostane,radice isti posao ovde koji je planirala da radi u Dzatlasaru.Mesto je dobro,a I Manu je srecan tu.Kaka uzima Manua I odvodi gad a se igra.G kaze u sebi,rekla sam Doktor Sabu das am nasla posao,sada to moram da uradim brzo.Seca se da joj je Bal dao karticu,ona ga poziva,ali je on zauzet.Ona odlucuje d aide u bolnici na razgovor.
Nandu gleda crtani sa Bhairavi,K dolazi I kaze igras se sa Bhairavi,gledas crtane….zaboravio sin a skolu.Nandu kaze da je vec uradio sav domaci.K ga pita da li je oprao ruke.Nandu kaze da je zaboravio.K ga podseca sta je J rekao I govori mu da on tako treba da savetuje I druge.Nandu kaze da on ne zeli da bude doktor,vec pilot.K ne zna sta to znaci.Nandu joj objasnjava znacenje te reci I uci je da izgovori tu rec.K ga pita ko ce onda postati doktor.Nandu kaze J je vec doktor.K se smeje.
G odlazi u bolnicu da vidi Bala.Recepcionar joj kaze da saceka u cekaonici.G proverava bolnicu I kaze da je dobro mesto…ako dobijem posao ovde bice sjajno.Bal izlazi I smeje se gledajuci u nju.Bal kaze recepcionaru ko god da je…neka dodje kasnije,jer je mnogo zauzet.G cuije njegov glas I trci ka njemu.Bal kaze,to si ti,dodji.G kaze da je dosla zbog posla.Bal kaze ali rekla si da ne zelis da radis ovde I da zelis da se vratis u svom selu.G kaze da tamo nema posao.Bal kaze ti malo kasnis…mi upravo intervjuisemo sestre I mislim d ace neka dobiti posao.G mu kaze da pita glavnog,mozda postoji jos neko radon mesto.Bal kaze da ce pokusati.G kaze da zeli ovaj posao.Bal ide da razgovara sa sefom bolnice

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


.
U Sivovoj kuci svi rade pripreme za Ganesha festival.Menu pita A da li to proslavljaju u Haveli.A kaze ne.Ira kaze da oni slave ovaj festival od kako su isli u Mumbai.Daddu pokazuje cokoladu koju je doneo iz Mumbai. Ira ga gleda.Dadu kaze da samo pokazuje,ne jede.Svi se smeju.Ira kaze da trebaju da otpocnu I pripreme za Sancinu svadbu.Dobila sam poziv od Sumi,J je zavrsio magistarske studije,Sanci je dala sve ispite.Alok kaze d ace biti potrebna nekoliko meseca za pripreme I da treba da razgovara sa Sumitrom o datumu.Ira kaze d ace pricati sa J porodicom I da ako im ne smeta,on ace sa porodicnim svestenikom odrerditi datum.Ona pita A za misljenje.A kaze ti si starija,kako ti mislis da je u redu…Siv isto kaze.Daddu daje tel.Iri I kaze joj da prica sa Sumitrom.Daddu zadirkuje Sanci.

 

Ira zove Sumi I pita je da li moze da razgovara sa svojim svestenikom o pogodnom datumu.Sumi kaze ista je stvar da li to mi odradimo ili vi.Ali postoji uslov.Ira je iznenadjena na trenutak.Sumi nastavlja,kada je datum odredjen docicete kod nas I reci cete nam datum.Svi su srecni.

Nandu je srecan zbog te vesti.K mu govori da napolje jos nikom ne govori o tome.Nandu kaze da nece,ali mora da pocne sa kupovinom odece,K mu kaze ako on zeli mogu I njegov brak da sklope zajedno sa J.Nandu kaze ne…,ne zelim da se zenim I odlazi odatle.

G je zabrinuta kada sazna da druga medicinska sestra moze izgubiti posao zbog nje.Bal joj kaze da misli na sebe I na Manua I na intervju dad a sve od sebe.On joj kaze da je na njemu,on bi izabrao odmah.

A gleda vesti u kojima je zloupotreba neke devojke.Siv dolazi I pita je sta se desilo.A I S razgovaraju kako devojke vise nisu bezbedne.S kaze da mogu na mnogo mesta da postave postere na kojima ce pisati kako trebe devojke da se ponasaju kada izlaze vani.A kaze da e to izgledati kao da zene treba da izlaze iz kuce sa oruzijem.S se slaze.On se seca kako je J SPASIO Sanci.A kaze da ce morati da podignu glas protiv toga I da zene ne zavise vise od drugih,brace,oceva/u smislu da ne ocekuju njihovu zastitu/.Ona kaze,dosta je,ucinicemo da zene budu jake I da imaju samopostovanje.

Gledacete//A I S drze predavanje,uce zene kako da se ophode ako ih neko napadne.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

83 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *