Mala nevesta,16.08.2013 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,16.08.2013

By  | 

h_zps088a01fdIra I Sanci I Manu su u prodavnivi biraju nakit za Sanci.Sanci izrazava zelju da zeli da izgleda najlepse tog dana tako da J ne gleda nikoga osim nje.

U Haveli dame iz kuce odlucuju koji nakit da poklone Sanci.Dani prolazi sa ovim desavanjama.Genina beba je u rukama K I K je uverava d ace njen nakit ostati njoj.U sledecoj sceni J je prikazan kako seta posobi/mislim da je to G soba dok je bila u Haveli/I priseca se vremena provedenog sa Manuom I G.K primeti J u sobi.

Dani prolaze,zene su zauzete sa pripremama.U sledecoj sceni J je prikazan kao zauzet u bolnici.G dolazi kod njega,ali on je oostavlja sa medicinskoj sestri I ne gledajuci je.V I B su takodje zauzeti pripremama.
G poziva Genu da je pita kako je ona I njena beba.U sledecoj sceni 15-I je I G se pakuje,dok je Manu tuzno gleda.Ona ga stavlja da spava,jer sutra rano odlaze.Ona tuzno kaze Manu da ce ih voz odvesti daleko od Dzatlasara,uspomene ce ostati,ali on ice biti daleko.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandu se igra sa sestrom,K mu kaze da spava jer treba rano da se probudi.Nandu pita da se igra jos malo.Ganga mu kaze dakada je bio dete K se igrala sa njim najvise.Nandu je srecan sto to cuje.Nandu kaze kako se najvise igrao sa Manuom,I sada je razocaran sto Manu vise nije sa njim.On pita K kada ce se Manu vratiti,ali pre nego sto ona odgovori,njihov razgovor prekida Mahan koji dolazi dad a K neke stvari.K uzima I kaze Nandu da je potrebno da beba I Gena budu zdrave.Nandu se pita kako ce beba biti zdrava ako Gena jede sve to.K mu kaze da prestane da zapitkuje I da ide da spava.K kaze I Geni da se odmori.
Sledeceg dana,K je zauzeta sa pripremamaCela porodica je zauzeta.K void racuna o svim pripremama kao I o poklonima za Sekarove.Sumi kaze da ceka da se pripreme zavrse I zatim ce se radovatio vencanju.Sumi kaze K da trebaju DA SE VENCAJ cim Sanci zavrsi ispite

Pripreme su u toku..Gena se prikazuje kako sprema bebu.Nandu je pita kako ce se beba zvati.Sumi je isto u sobi I kaze kada Pandit da kovertu sa prvim slovom imena oni ce smisliti neko ime.Sumi govori Geni da se spremi.
Nandu pita K kad stizu A I Sanci.Upravo tada A dolazi.Nandu govori A kako mu je sestra slatka.A I Sanci pozdravljaju sve.V I B odlaze.A kaze K da je konacno dosao srecan dan za njihove porodice.Cuvsi ovo,Sanci se oseca izostavljeno I trazi paznju od K.Sanci izrazava misljenje da K danas dosta radosna I svetla.Zatim pita K da vidi J.K joj kaze da ga vidi na kratko,jer se posle ne mogu videti pre funkcije.Sanci trci gore.

J je u svojoj sobi,zamisljen.Sanci mu zatvara oci,J shvata da je ona.Sanci je iznenadjena kako je J pogodio.J kaze da niko drugi ne bi to uradio osim nje.Sanci govori kako je uzbudjena,pita ga kako se on oseca,ali A prekida njihov razgovor.Sanci je iritirana,ali prekriva to.A govori Sanci da moraju da se sada razdvoje,jer moraju da se pridrzavaju obicaja.A govori Sanci da se odmori u gostinjskoj sobi do pocetka funkcije.Sanci je iritirana zbog starih obicaja,odlazi.
A primeti da je J tuzan I pita gad a li je sve u redu.J kaze da jeste.Ona ga pita za G.J joj kaze da ona ubrzo odlazi za Mangalore.A je iznenadjena sto G odlazi istog dana I pita ga jel je on planirao da je odveze.J taman da odgovori,ali Sumi ulazi.Videvsi A grli je I kaze joj da je brinula da li je jos uvek ljuta na nju.A kaze da je ona njena kcerka I da ne moze dugo da bude ljuta na nju.

A pita J sta planira da obuce ,J kaze uobicajno odelo.Sumi kaze da su mu obezbedili posebnu odecu za tu priliku.Sumi kaze A da dodje na Suraj Poojan,A kaze d ace se vratiti cim vidi bebu.J je tuzan,gleda na sat I shvata da je vreme za G odlazak.
U sledecoj sceni Sanci je prikazana u Geninoj sobi,gde voli bebu.Upravo tada ulazi A I skrece paznju Gene koja je bila usresredjena na SANCI.Sanci je iritirana.Gena uzima bebu iz Sancinih ruku I daje je A.Sanci je iritirana.
G I Manu napustaju kucu.G kaze u sebi da je J vrlo ljut na nju I da ne zeli da prica sa njim.Ona misli da je prava stvar da sada ode I da ce ga tako zaboraviti.U Haveli se J priseca pisma koji mu je G ostavila pre nego sto je napustila Haveli.On se seca igracke koju je Sanci poklonila njemu govoreci da je za Manu.On je uzima I kaze da je Manu vezan za tu igracku.Ekran se zaustavlja na Manua,G I J u kadru.

Gledacete//G govori sa J stolicom,trazeci njegovu dozvolu da ode I kaze mu da se brine za sebe.Jprica sa sobom I shvata da je trebao da ide sa G.On odmah odlzi sa Manuovom igrackom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

199 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *