Marašli 22. epizoda!

Maraşlı

Marašli 22. epizoda!

By  | 

Marašli 22. epizoda!

Nevzat stavlja svoju fotografiju u dosije Mehmeta Indžija. Tužilac Tolga ispituje Nevzata, ali od njega ne dobija informacije koje očekuje. Tužilac postaje sve više opsednut Mehmetom.

Hurdadži i Savaš znaju da se dosije Mehmeta Indžija nalazi u tužilaštvu. Hurdadži na umu ima opasan plan za Tolgu. Marašli je primoran da organizuje susret Mahur i Zeliš, a pre toga, obavlja razgovor sa Zeliš. On joj objašnjava zašto je morao pričati kao Marašli, kako bi ona razumela i ne bi rekla ništa Mahur. Marašli, Zeliš i Mahur se sastaju na večeri. Marašli se trudi da što manje razgovara, jerse oseća nelagodno. Da li će Zeliš reći Mahur da se njen otac zove Mehmet?

Hurdadži i Savaš otimaju Nevzata. Savaš želi da ga odmah ubiju, ali Hurdadži to ne dopušta. Marašli dolazi po Nevzata. Da li će se Marašli i Hurdadži suočiti licem u lice ovaj put?

Sve epizode serije Marasli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *