Marašli 3. epizoda!

Maraşlı

Marašli 3. epizoda!

By  | 

Marašli 3. epizoda!

Marašli govori Mahur da sumnja da želi da je ubije osoba koja je član njene porodice i objašnjava joj razlog svoje sumnje. Mahur ludi zbog toga. Marasli je siguran da Savas neće dugo ostati u zatvoru. Mahur se suočava sa činjenicom da neko iz porodice želi da je ukloni.

Da li je Maršal u pravu? Da li će Mahur prihvatiti tu činjenicu?Da li neko iz porodice zaista želi da je ubije? Marašli govori Mahur da zajedno moraju biti u tom poslu, kako bih saznali istinu. Da li će ga Mahur ovog puta poslušati? Savaš je pušten uz zahtev da se do sudjenja bori sa slobode.

Sve epizode serije Marašli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *