Marašli 9. epizoda!

Maraşlı

Marašli 9. epizoda!

By  | 

Marašli 9. epizoda!

Marašli saznaje da Savaš drži Ilhana. Inspitivajući Ozana, Marašli saznaje da je kompanija Turelovih sada u Savaševim rukama. Ilhan saznaje od Savaša o prljavim poslovima,pa mu sada biva jasno šta prevoze avionima. Mahur ne odlazi u inostranstvo,već izjavljuje ljubav Marašliju. Kako će ovo priznanje uticati na odnos između njih dvoje?

Aziz saznaje da Mahur nije otišla. Aziz, koji krivi Marašlija za sve što se desilo, ne može ubediti Mahur da se vrati kući. Da li će Mahur moći oprostiti ocu? Nedžati pita oca zašto nije rekao svima da je on taj koji je ubio Omera. Aziz mu govori da ga je na taj način želeo zaštititi.

Marašli saznaje za Savaševe prljave poslove,pa mu šalje poruku. Savaš tu poruku prosleđuje svom partneru. Da li će Marašli otkriti identitet Savaševog partnera?
Sve epizode serije Maršali

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *