Marašli 18. epizoda!

Maraşlı

Marašli 18. epizoda!

By  | 

Marašli 18. epizoda!

Marašli napušta obaveštajnu službu i kaže Mahur da je istina sve ono što je čula. Mahur je uništena,ne može prihvatiti da ju je Marašli tako slagao.Marašli je očajan, pokušava Mahur odvesti na mesto gde je sve počelo i ispričati joj svu istinu. Da li će Marašli uspeti baš sve reći Mahur?

Savaš je šokiran nakon što od Aziza sazna da je Nedžati njegov sin. Aziz mu govori da je na vreme uradio DNK test, kako bi i sam bio siguran. Nakon što sazna da Nedžati nije njegov brat, Savaš shvati da je izdat. Savaš se sastaje sa Nedžatijem i govori mu da je sve saznao.

Nedžati saznaje od Savaša da je zapravo Azizov sin i ostaje u šoku. On zove Marašlija, kako bi mu pomogao da spasi Ilhana i Aziza. Marašli odluči da mu pomogne. Dok Marašli odlazi do Savaševe kuće da bih spasio Ilhana i Aziza, policija izvršava raciju. Marašli je uhapšen. Ništa više neće biti kao ranije.

Sve epizode serije Marasli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *